HTC RE

Pressemelding fra HTC 8. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC lanserer RE: Et bemerkelsesverdig, lite kamera

HTC, en global leder innen innovasjon og design av smarttelefoner, presenterer i dag et produkt i en helt ny produktkategori: HTC RE. Det er snakk om et bemerkelsesverdig lite kamera som benytter HTC’s innovative touch-funksjoner og forbløffende designfilosofi til å gjenoppfinne fotografering, tilpasset til hva som skjer her og nå.

“HTC har i årevis satt standarden for smarttelefoner – og nå har vi også fokus på å redefinere hva bilder er som konsept”, sier Peter Frølund, Vice President UK & Nordic regions, HTC. “Vi står ikke stille som virksomhet, og vårt fokus på innovasjon resulterer i at vi tar fotografering i en helt ny retning, noe som gjelder både for våre kunder og vår virksomhet. Når man først får en RE i hånden, vil man ikke legge den fra seg. Nå får alle mulighet til å slippe å være bak kameraet, og heller være med i øyeblikket igjen.”

Full visning av livet

RE har en oppsiktsvekkende, men likevel minimalistisk sylindrisk design og passer komfortabelt i hånden. Du trenger aldri bekymre deg for å gå glipp av et øyeblikk mens du roter med kameraets modus, da RE’s innebygde sensor umiddelbart aktiverer kameraet når det plukkes opp, og dermed eliminerer behovet for en av/på-knapp. Med den store, brukervennlige utløserknappen tar du bilder med ett kort trykk og tar opp video med et lengre trykk. Det er morsomt og superenkelt å skape kreative bilder og videoer med høy kvalitet.

I de øyeblikkene som virkelig betyr noe, vil du være der det skjer og ikke tittende gjennom en linse. Takket være RE og dets høyoppløselige 16 MP CMOS-sensor, videoopptak i full HD (1080p) og et vidvinkelobjektiv på 146 grader, er dagene man skjulte seg bak kameraet over.

Med RE kan du også utforske din kreative side med enkle alternativer for sakte film og rask film. Hvis du ønsker å ta flotte bilder under vann, så har vi ordnet det også. RE leveres vanntett1, uten behov for ekstra hus eller beskyttelse. Du trenger ikke være proff for å bruke RE – du trenger bare fantasien.

Del med et klikk

Når du har så flotte bilder og videoer, bør du ikke holde dem for deg selv. RE kommuniserer med smarttelefonen via RE-appen som synkroniserer bilder og video sømløst via WiFi – slik at du kan gjenoppleve øyeblikkene og dele opplevelsene ved å trykke på en knapp. RE- appen er tilgjengelig for Android og iOS, og du trenger ikke redigere og synkronisere på PC- en, da appen lagrer de verdifulle minnene på telefonen eller i skyen og fungerer perfekt sammen med Zoe-appen slik at du på et øyeblikk kan skape videosekvenser med høydepunkter som ser helt profesjonelle ut. Dessuten vil RE snart ha videostrømming til YouTube i sanntid, slik at du kan leve i øyeblikket og dele det live via YouTube-kanalen din.

Du kan også gjøre det enda enklere ved å kontrollere enheten eksternt med appen og gjøre smarttelefonen om til en ekstern søker.

Ubegrensede muligheter

RE er en ny type kamera – et kamera som skaper masser av kreative muligheter – som vil utvikle seg med tiden. For å gi ytterligere fleksibilitet og flere muligheter vil en åpen API/SDK også gjøre det mulig for HTCs partnere å tilføre innovative nye opplevelser til enheten.

1 Klassifisert som IP57 ved levering.

Powered by Labrador CMS