Nikon Aculon W10

Pressemelding fra Nikon 12. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon ACULON W10:

Vanntett kikkert for kvalitets- og stilbevisste friluftsmennesker

Nikon lanserer en ny vanntett kikkertserie. Serien ACULON W10 er skreddersydd for alle mennesker som liker å tilbringe tid ute i det fri.

Lav pris og høy presisjonsteknikk kombinert med høy ytelse sørger for at ACULON W10  tilfredsstiller behovene til friluftsentusiaster. Kikkertene er vanntette og gummibelagte. Med andre ord tilpasset et aktivt friluftsliv være seg om det gjelder fotturer, camping, friluftsarrangementer, konserter eller sportsstevner. Kompakt design og en vekt på kun 215 gram gjør ACULON W10 til en perfekt turkamerat.

ACULON W10 er etterfølgeren til ACULON T51 og ACULON T01, og er med dette nok en milepæl i Nikons historie. Det handler om rimelig kvalitetsoptikk i en lett, kompakt og moderne utforming.

Som ACULON T01-kikkerter, er ACULON W10-serien utstyrt med antirefleksbehandlede flerlagslinser, 21 mm objektivlinse og 8 eller 10 ganger forstørrelse. ACULON W10 gir et enestående synsfelt med høy kontrast.

ACULON W10-kikkertene er tilgjengelig fra oktober, hvor 8x21 finnes i gul, rosa og hvit til en veiledende pris på 649, og 10x21 i fargene sort, hvit og kamuflasje til en veiledende pris på 729,-.

Powered by Labrador CMS