Nikon Coolshot 80i VR og 80 VR

Pressemelding fra Nikon 6. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon gjør golf enklere

Lanserer to nye laseravstandsmålere

Nikon lanserer to nye laseravstandsmålere skreddersydd for alle golfentusiaster. COOLSHOT 80i VR og 80 VR er begge utstyrt med optisk bildestabilisator (VR) for vibrasjonsreduksjon.

Takket være effektiv VR-funksjonalitet reduseres vibrasjoner i søkerbildet som følge av håndbevegelser til 1/5 eller mindre (basert på Nikon sine egne målinger). Teknologien gjør det enklere enn noen gang å måle nøyaktige avstander ettersom målet forblir stabilt i søkeren. Antallet feilmålinger som skyldes at laserstrålen ikke treffer målet eller tar utgangspunkt i feil målepunkt reduseres.

Begge modellene benytter såkalt ”første målprioritet”. En målealgoritme spesialutviklet for golf. Som for eksempel måling av avstanden til et flagg på greenen med trær i bakgrunnen. Den nye teknologien ”Locked On” bekrefter med en sirkel i søkeren når avstanden til det første målet (flagget) vises.

COOLSHOT 80 VR måler kun den faktiske avstanden (lineære), mens COOLSHOT 80i VR har ID-teknologi. Noe som betyr at den også kan måle høydeforskjell, horisontal avstand og høydejustert avstand. Hvilket gjør sistnevnte spesielt godt egnet for kuperte baner.

Begge modellene har seks ganger forstørrelse og flerlagsbelagte linser for å gi et skarpt og lyssterke søkerbilde. Målerresultatet viser ca. 0,5 sekunder takket være HYPER READ som er Nikons algoritme for databehandling. Kompakt og ergonomisk utforming gjør de enkle bære med seg og sørger for et godt og behagelig grep ved bruk. Begge modellene er vanntette og duggfrie.

COOLSHOT 80i VR og 80 VR er tilgjengelige allerede fra oktober til veiledende priser på respektive 4.490,- og 4.990,-.

Powered by Labrador CMS