Nikon Monarch 7i VR

Pressemelding fra Nikon 6. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer MONARCH 7i VR

Ny laseravstandsmåler med optisk bildestabilisator

Nikon lanserer MONARCH 7i VR som er en innovativ laseravstandsmåler med optisk bildestabilisator (VR). Hvilket betyr effektiv reduksjon av vibrasjoner i søkerbildet som følge av håndbevegelser.

Det effektive VR-systemet reduserer vibrasjoner som følge av håndbevegelser til ca. 1/5 eller mindre (basert på Nikon sine egne målinger). Noe som betyr at målet holder seg stabilt i søkeren og dermed reduserer feilmålinger som følge av at laseren ikke treffer målet eller måler galt. MONARCH 7i VR har en maksimal måleravstand på 915 meter (lineær avstand), noe som sammen med VR-teknologien gir rask, enkle og presise målinger av små gjenstander på stor avstand.

Den nye laseravstandsmåleren har 6 ganger forstørrelse og flerlagsbelagte linser for å sikre et skarpt og lyssterkt søkerbilde. ID-teknologien gjør det mulig, i tillegg til måling av faktisk lineær avstand, å måle horisontalt. Med HYPER READ, Nikons algoritme for databehandling, vises måleresultatet innen ca. 0,5 sekunder uavhengig av måleravstand.

MONARCH 7i VR er kompakt og ergonomisk utformet med en enestående kvalitet. Avstander måles raskt og nøyaktig i situasjoner der hvert sekund teller. Enheten er vanntett og duggfri, og er dermed den perfekte følgesvennen under alle forhold.

MONARCH 7i VR er tilgjengelig allerede fra oktober til en veiledende pris på 4.990,-.

Powered by Labrador CMS