Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW'

Pressemelding fra Bresson 19. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spesialutgave: Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW'

Unikt kompaktkamera for G-Star-fans - kommer i begrenset antall.

I samarbeid med det nederlandske jeansmerket G-Star, presenterer Leica en spesialutgave av Leica D-Lux 6. Inspirert av den suksessfulle G-Star RAW-kolleksjonen, har nye Leica D-Lux 6 'Edition av G-Star RAW' et unikt uttrykk. Det karakteristiske og tidløse utseendet, gjør kameraet til et stilig tilbehør for fans av G-Star som setter pris på ekstraordinære produkter med en spesiell vri.

Kamerahuset er designet etter det karakteristiske RAW-konseptet og har inngravert 'LEICA BY G-STAR RAW ... JUST THE PRODUCT'. For første gang er det brukt et spesielt lærtrekk på et Leica kompaktkamera. Denne strukturen definerer den enestående stilen på Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW' og gir kameraet gode gripeegenskaper.

Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW' kommer som et sett, inkludert en kameraveske i brunt skinn merket med G-Star-logo. Settet inneholder også en eksklusiv bærestropp og en matchende håndrem, begge i skinn. Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW' blir lansert i begrenset antall og er tilgjengelig i utvalgte Leica-butikker.

G-Star har tidligere samarbeidet med selskaper som Land Rover, Vitra og Cannondale - selskaper med produkter som står for en blanding av klassiske produksjonstradisjoner og banebrytende teknologi. Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW' er det nyeste designproduktet som følger i fotsporene til RAW Defender, RAW Ferry, RAW Cannondale og RAW Prouvé.

De tekniske spesifikasjonene på Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star RAW' er de samme som for standardmodellen. Leica D-Lux 6 kombinerer et raskt objektiv med en 1.7 CMOS bildesensor, og med et zoomområde på 24 til 90 mm (tilsvarende 35 mm), er objektivet ideelt for et bredt spekter av fotografiske bruksområder. Dette gjør kameraet meget allsidig i alt fra makrofotografering, arkitektur og landskapsfotografering til fotojournalistikk og portretter. Funksjoner som automatisk modus, manuelle innstillingsmuligheter og full-HD videoopptak, utvider brukerens kreative muligheter.

Om G-Star

G-Star RAW er et moderne denimmerke fra Nederland. Siden lanseringen i 1989 har G-Star hatt rykte som denimpionér og er berømt for sine legendariske jeansmodeller. Selskapets filosofi er "just the product", og G-Star har alltid hatt fokus på innovativt håndverk innen denim. Med lanseringen av G-Star Elwood som kun benytter ubehandlet RAW denim, setter G-Star nye standarder i denimsegmentet. Finn ut mer på www.g-star.com.  

Siste versjon av Adobe Photoshop Lightroom følger med kameraet.

Veiledende utsalgspris på Leica D-Lux 6 'Edition by G-Star Raw' er kr. 8.395,-

Kameraet er tilgjengelig i Norge hos utvalgte Leica-forhandlere.

Powered by Labrador CMS