Leica M-A

Pressemelding fra Bresson

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny analog M fra Leica.

Det er 60 år siden det første rammesøkerkameraet fra Leica, M3, forlot fabrikken og endret verden av fotografering. I anledning dette jubileet presentere Leica en ny analog modell, Leica M-A, som kommer i både svart og sølv.

Som et rent mekanisk rammesøkerkamera, står Leica M-A for en retur til fotografering i sin mest opprinnelige form. Uten LED-skjerm, lysmåling eller batterier kan fotografen utforske helt nye kreative horisonter. Med et kamera redusert til kun viktige kamerafunksjoner, kan brukere konsentrere seg helt og holdent om de grunnleggende parametrene for komposisjon - brennvidde, blenderåpning og lukkerhastighet - og på å fange det avgjørende øyeblikket.

Leica M-A er et produkt med særlig varige verdier. De tekniske spesifikasjonene for Leica M-A er i hovedsak basert på den analoge Leica M-P. Alle presisjonskonstruerte komponenter og funksjoner er designet for absolutt robusthet og lang levetid, og er plassert i et håndlaget hus i metall. Leicas røde merke er utelatt for å understreke den klassiske enkelhet. Sett fra siden er Leica M-A betydelig slankere enn sine digitale kolleger.

Hver Leica M-A leveres komplett med Kodak Tri-X 400 svart-hvitt-film, som også feirer sitt 60-årsjubileum i år.

Powered by Labrador CMS