Leica M-P by Lenny Kravitz Design

Pressemelding fra Bresson 25. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LEICA M-P (Typ 240) Set "CORRESPONDENT" BY LENNY KRAVITZ FOR KRAVITZ DESIGN

Denne eksklusive spesialutgaven kommer med LEICA SUMMICRON-M 35mm f2 ASPH og LEICA SUMMILUX-M 50mm f1.4 ASPH. Settet leveres i en håndlaget koffert laget i Tyskland. Alle metalldeler på kofferten har den typiske overflaten som vanligvis bare tilfelle etter år med bruk.

Leica M-settet er designet i samarbeid med den populære musikeren Lenny Kravitz. Settet er strengt begrenset til 125 enheter på verdensbasis. En fotobok med utvalgte bilder tatt av Lenny Kravitz kommer også i salg.

Høydepunkter:

• På de svartlakkerte ytterdelene skinner det metallet igjennom, spesielt på kantene, noe som vanligvis bare er tilfelle etter mange års bruk.

• Hvert kamera og objektiv er håndlaget individuelt, noe som betyr at ingen er nøyaktig like og alle har sine særpreg.

• Skinnbekledningen på kamerahuset, på ytttersiden på bærestroppen og håndleddremmen er laget av lær fra vannslange. Læret kommer fra ikke-truede og strengt kontrollerte kilder.

• LEICA SUMMILUX-M 50mm f1.4 ASPH har den klassiske utformingen fra 1959 med den typiske markante avstandsinnstillingsringen. Den optiske konstruksjonen er lik den nåværende, moderne utgaven.

• Solblenderne til begge objektivene har det klassiske designet i metall. Kamerahusdekselet samt dekslene foran og bak på objektivene er også av metall.

Alle tekniske data på kamera og objektiv er forøvrig identisk med originalutgavene.

LEICA M-P (Typ 240) Set "CORRESPONDENT" BY LENNY KRAVITZ FOR KRAVITZ DESIGN vil kommer for salg 5. mars 2015 og vil ha en veiledende utsalgspris på kr. 225.000,-

Powered by Labrador CMS