Leica X2 “Edition Paul Smith”

Pressemelding fra Bresson 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Begrenset utgave av Leica X2, “Edition Paul Smith”

- Digital teknologi møter eksklusivt kameradesign

Leica X2 “Edition Paul Smith” er en ekstraordinær kameramodell som forener digital teknologi med ekstravagant design fra moteverdenen. Denne spesialutgaven er begrenset til 1500 eksemplarer, og vil trolig bli vurdert som svært samleverdig av både Leica-entusiaster og elskere av livsstilprodukter. Paul Smith, internasjonal moteskaper og entreprenør, er den kreative hjernen bak det nye designet. Han regnes som en av Storbritannias mest suksessrike designere og er kjent for sin bruk av lyse og lekne farger i sine kolleksjoner.

Topplaten er designet i lys oransje og blitsen er markert med en gravert, håndtegnet lyspære. I sterk kontrast til den oransje topplaten, valgte Paul Smith en iøynefallende gulfarge for bunn-platen. Dette ekstravagante kameraets “makeover” er fullendt med lær i fargen "Racing Green”. De tekniske spesifikasjonene for Leica X2 “Edition Paul Smith” er identisk med de for standard-modellen.

Leica X2 “Edition Paul Smith” kommer ikke bare med et vakkert designet Leica X2, men også et utvalg av tilbehør som bærer umiskjennelig preg av Paul Smiths design. Det inkluderer en bærerem og en bæreveske i kalveskinn. En objektiv-pusseklut merket "Paul Smith for Leica" og et sertifikat er også inkludert i settet. Utgaven kommer i spesialemballasje designet av Paul Smith.

Om Paul Smith

Britiskfødte Paul Smith har jobbet i moteindustrien i over 40 år og har for lengst opparbeidet seg et ry som en fremragende designer. Hans motekolleksjoner, som han liker å beskrive som "klassisk med en vri", er kjent for sine unike tolkninger av typisk britisk stil. Han er en mester i kunsten å gjenkjenne og sette trender. Han åpnet sin første butikk i 1970 og hadde premiere på Paul Smith herrekolleksjon under sitt eget merke i Paris i 1976. I dag er hans mange kolleksjoner fordelt på egne butikker og utsalgssteder i mer enn 75 land.

Leica X2 “Edition Paul Smith” er tilgjengelig i Norge fra oktober 2012 og vil ha en anbefalt veiledende pris på kr. 20.000,-

Powered by Labrador CMS