Leica X2

Pressemeldig fra Bresson 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt tillegg i "Leica à la carte"-programmet: Leica X2 – design ditt eget kamera

Leica har utvidet "à la carte"-programmet, muligheten for å skape din helt egne Leica, og vil tilby Leica X2 fra slutten av oktober 2012. Først introdusert i 2004 for Leica M-kameraer, lot 'Leica à la carte"-programmet fotografer dra nytte av M-ens mange ulike utførelser og funksjoner for å konfigurere sine egne, unike og personlige Leica-kameraer.

“Leica à la carte"-programmet tilbyr tre forskjellige designversjoner av Leica X2. I tillegg til de to standardmodellene (i diskret svart og elegant sølv) er nå X2 også tilgjengelig i titan-farget utgave.

Serien inneholder ti forskjellige skinn alternativer. Fargene er mangfoldige, og spenner fra diskret sort sadellær til okseskinn i rike farger som grønt, blått eller aztec. Porteføljen inkluderer også mer ekstravagante variasjoner, som pregede mønstre av firfirsle eller strutselær. I tillegg til dette kan kameraet også bestilles med personlig gravering på blits-dekselet eller topplaten foran eller bak.

Dette betyr at hver Leica X2 à la carte kan gjøres helt unik. Tilbehør som bærerem og kamerabeskytter i farger, og materialer som matcher kameraets skinndesign, gir et eksklusivt inntrykk av ditt helt egendesignede kamera.

De tekniske spesifikasjonene for Leica X2 à la carte er identiske med standardmodellen. Leica X2 har en APS-C-format CMOS bildesensor på 16,2 megapiksler. I kombinasjon med det profesjonelle objektivet Elmarit 24 mm f/2.8 ASPH, en klassisk brennvidde for fotojournalistikk, sørger denne sensoren for maksimal bildekvalitet. Kameraet har intuitiv håndtering og mange innstillingsmuligheter, fra full manuell kontroll til total automatikk. Alt dette, sammen med elegante design, gjør Leica X2 til det ideelle kompaktkamera for kresne fotografer med sans for individuelt design.

Leica X2 à la carte har en anbefalt veiledende utsalgspris fra kr. 15.000,-

Powered by Labrador CMS