Nikon Coolpix L610

Pressemelding fra Nikon 9. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer nye COOLPIX L610 med 14 ganger zoom

Automatikk, selvstendighet og presisjon i kompakt format

Nikon lanserer COOLPIX L610 – et brukervennlig og intelligent kompaktkamera. En baksidebelyst CMOS bildebrikke med 16 megapiksler, filmopptak i full HD, bildestabilisator, et avansert autofokussystem og 14 ganger zoom gjør dette til et kamera for enhver anledning.

Bjørn Mangset, country manager i Nikon Norge, sier COOLPIX L610 er svært brukervennlig.

– Kameraet ligger lett i hånden for at det skal være enkelt å holde stødig ved fotografering. Dette i kombinasjon med funksjonalitet som enkel automatikk, automatisk motivvalg og et intelligent autofokussystem gjør det enkelt å ta bilder i høy kvalitet, sier han.

Panoramafunksjon

Den baksidebelyste CMOS-sensoren på 16 megapiksler sikrer naturlige farger selv når det fotograferes i svakt lys. Panoramafunksjonen gjør at du kan knipse bilder på 360 og 180 grader. Under panorering, vertikalt eller horisontalt, tar kameraets CMOS-sensor en rask bildeserie som deretter gjøres om til et flott panoramabilde.

Garantert skarphet

Kameraet har 19 motivprogram som betyr at du kan velge det som passer best for anledningen. Alternativt overlater du jobben til det automatiske motivvalget. Autofokussystemet kan automatisk velge det fokusfeltet som gir best skarphet – uansett hva motivet er eller hvor i bildefeltet motivet befinner seg.

Spill inn film i full HD

En egen filmopptaksknapp gjør at du når som helst kan spille inn film i full HD. 14 ganger optisk zoom og autofokus er tilgjengelig under filmopptak, hvilket betyr at du kan komme tettere innpå det som skjer.

Innebygd bildebehandling

En innebygd funksjon for retusjering innebærer at du kan forbedre bildene uten å måtte laste de over på en PC. Filtereffekter, som for eksempel Bare valgt farge, gjør bildet sorthvitt slik at du kan legge til farger der du måtte ønske. Et annet eksempel er Stjernefilter som gir lyse motiver stjerneeffekt.

COOLPIX L610 leveres i fargene rødt, sort eller sølv, og har en veiledende pris på 1.790,-.

Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 23. august 2012.

Powered by Labrador CMS