Nikon Coolpix P520

Pressemelding fra Nikon 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Superzoom

Nikon COOLPIX P520 har utrolige 42 ganger zoom. Dette tilsvarer en vidvinkel på 24 mm til 1000 mm tele. Med andre ord kan gode bilder tas på lang avstand. Et skarpt NIKKOR-objektiv med integrert optisk bildestabilisering (VR) i kombinasjon med en avansert baksidebelystCMOS-sensor på 18 megapiksler, gjør det enkelt å ta actionbilder eller bilder med høy detaljrikdom i svak belysning. Kameraet tar opptil syv bilder per sekund i full oppløsning.

Med full HD (1080p) og stereolyd egner kameraet seg for filminnspilling. En høyoppløselig og vridbar 3,2 tommers stor skjerm gjør det mulig å fotografere og filme fra ulike vinkler. Manuelle eksponeringsinnstillinger (P/S/A/M) er tilgjengelig for å stille inn kameraet etter behov. Innebygd GPS registrerer kameraposisjonen. Den trådløse senderen (WU-1a), som er tilleggsutstyr, gjør det enkelt å dele bilder via en smarttelefon eller et lesebrett.

Kameraet som er tilgjengelig i fargene mørk sølv, sort og rød fra 21. februar.2013, har en veiledende pris på 3.490,-.

Powered by Labrador CMS