Nikon Coolpix P7800

Pressemelding fra Nikon 5. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer det kompakte og proffe COOLPIX P7800

Nikon lanserer prestisjekameraet COOLPIX P7800 som er et allsidig entusiastkamera med et lyssterkt og høyoppløselig NIKKOR zoomobjektiv, integrert elektronisk søker og en baksidebelyst CMOS-sensor med 12 megapiksler.

P7800 er skreddersydd for entusiaster som ønsker å få mest mulig ut av kameraet. Noe en kombinasjon av enestående bildekvalitet, manuell kontroll og et kompakt kamerahus bidrar til. Kameraet er allsidig og responderer umiddelbart.

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, sier NIKKOR-zoomobjektivet (28-200 mm f/2,0-4,0) med 7,1 ganger zoom, to ED-glass og en blenderåpning med syv lameller gir pene bakgrunner og detaljerte bilder.

– P7800 har en rekke spennende funksjoner, og passer perfekt for alle som ønsker litt mer ut av kameraet sitt. Det egner seg spesielt godt som dokumentasjonskamera for eiendomsmeglere og arkitekter som er avhengig av bilder i svært høy kvalitet, sier han.

Kameraet har 12 megapiksler, en baksidebelyst CMOS-sensor som er koblet til en elektronisk søker og vippbar RGBW LCD-skjerm. Kameraet reagerer raskt, har kort oppstartstid og presis autofokus med andregenerasjons bildestabilisering. Med P7800 kan du ta opptil hele åtte bilder i sekundet. RAW-kompatiblitet (NRW) sikrer at du får maksimalt ut av bildebrikken.

Videodagbok og spennende vinkler Den nevnte vippbare tretommers LCD-skjermen egner seg spesielt godt når det skal filmes. Du kan spille inn film fra uvanlige vinkler, eller du kan holde kameraet på en armlengdes avstand for å  lage en videodagbok. Du kan spille inn film i full HD-kvalitet (1080p, 25 eller 30 bilder i sekundet). Kameraet har også en integrert stereomikrofon og uttak til ekstern mikrofon.

Med funksjonen for egendefinerte innstillinger for film kan du justere lukkertid, blenderåpning, ISO, Picture Control, manuell fokus, optisk zoom og hvitbalanse. Kameraet kan brukes med en rekke tilbehør som den trådløse adapteren WU-1a for rask deling av bilder og fjernstyring av kameraet via en smartenhet.

– Kameraet setter ny standard i kompaktklassen. Det har overlegen bildekvalitet og rask responstid. Det kombinert med klar og høy oppløsning takket være NIKKOR-objektivet gjør det til en vinner. De manuelle kontrollene med tre brukerinnstillinger, to funksjonsknapper og to kommandohjul sikrer en helt unik kombinasjon når det gjelder ytelse og allsidighet, sier Jon Aasen.

COOLPIX P7800 er tilgjengelig i butikk fra slutten av september til en veiledende pris på 4.549,-.

Powered by Labrador CMS