Nikon Coolpix S02

Pressemelding fra Nikon 5. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer ultrakompakte S02

Nikon lanserer det stilige og ultrakompakte COOLPIX S02. S02 er et lite og ultrakompakt kamera. Kameraet som har berøringsskjerm, filmopptak i full HD og en CMOS-sensor på hele 13 megapiksler veier kun 100 gram og kan henge rundt halsen som et smykke.

COOLPIX S02 – lite, kult, hendig og elegant

COOLPIX S02 er så elegant, lite og lett (100 gram) at det kan henge rundt halsen som et smykke. Det har en CMOS-brikke på 13 megapiksler, 7,3 GB internminne og tre ganger optisk zoom – med andre ord de samme funksjonene som et større kamera. Kameraet har i tillegg et brukervennlig grensesnitt og en flott antirefleksbehandlet 2,7 tommers berøringsskjerm.

Kameraets xenonblits, som både er kraftigere og jevnere enn en LED-lampe, gir naturlig lys selv i mørke omgivelser. Kameraet kan også spille inn film i full HD-kvalitet, og i funksjonen nattlandskap, der fire bilder tatt i rask rekkefølge kombineres, kan du ta skarpe bilder ved lav ISO.

Jon Aasen sier at kameraet som er det minste i COOLPIX-serien er perfekt for alle som ønsker et kvalitetskamera som alltid kan være med – enten om det henger rundt halsen eller ligger i håndvesken. – Kameraets spesifikasjoner, størrelse og utforming bør appellere til de fleste. I tillegg til å se flott ut tar det fantastiske bilder, sier han.

COOLPIX S02 er tilgjengelig i butikk i fargene hvitt, rosa, blått og speilfinish fra slutten av september til en veiledende pris på 1.090,-.

Powered by Labrador CMS