Nikon COOLPIX S3500

Pressemelding fra Nikon 21. februrar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer i dag etterfølgeren til S3300

- Europas mest solgte kompaktkamera.

COOLPIX S3500 er et hendig  kompaktkamera som har et NIKKOR-vidvinkelobjektiv med hele syv ganger zoom, en 2,7 tommers LCD-skjerm, bildestabilisering med objektforskyvning, filmopptak i HD og innebygde filtereffekter.

Jon Aasen, Produktspesialist i Nikon Norge, sier COOLPIX S3500 er et morsomt og allsidig kamera som passer til de fleste situasjoner.

– Autofokus i kombinasjon med bildestabiliseringsteknologi for å redusere effekten av bevegelse i kameraet sørger for skarpe bilder. Vidvinkelobjektivet med optisk zoom gjør det enkelt å ta gode gruppe- og nærbilder. Kameraet er ergonomisk utformet og kommer i en rekke spennende farger, sier han.

En kveld på byen eller en tur i skogen

S3500 får plass i lommen, noe som gjør det til en perfekt turkamerat være seg om det er på byen eller i naturen. Kameraet som har et hus på kun 20,5 millimeter har hele 18 motivprogrammer for å optimalisere kamerainnstillingene. For eksempel et Smart portrettsystem som sørger  for å sikre gode portrettbilder.

– Med funksjonen skjønnhetsretusjering kan du bidra til å skape ekstra pene portretter, og med retusjeringsmenyen kan du med «Hurtigeffekt» endre og forbedre bildene umiddelbart. Andre eksempler er «Bare valgt farge» som konverterer bildet til sort-hvitt for så å legge til farger på utvalgte steder. Funksjonen «Stjernefilter» gir motiver med mange lyspunkter en stjerneeffekt, forklarer Jon Aasen.

Høy oppløsning for fremkalling av store bilder og filmopptak i full HD

En CCD-bildebrikke på 20 megapiksler gir høy nok oppløsning til å fremkalle bildene i store formater. Med et Eye Fi X2 kort eller en nyere versjon, kan du trådløst overføre bildene direkte til en PC, et nettbrett eller en smarttelefon. Via en filmopptaksknapp kan du enkelt spille inn film i HD-kvalitet (720p). Selv i sterkt sollys eller dårlig lys er det enkelt å se det som fotograferes eller spilles av på den 2,7 tommer store LCD-skjermen.

Pris og tilgjengelighet

COOLPIX S3500 leveres i fargene lilla, sølv, svart, rød, oransje, rosa, rosa med dekor og blå med dekor, og har en veiledende pris på 1 090,-. Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 21. februar 2013.

Powered by Labrador CMS