Nikon COOLPIX S3700, S2900 og L31

Pressemelding fra Nikon 14. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Brukervennlige og stilige kompaktkameraer foreviger opplevelsene

Nikon COOLPIX S3700, S2900 og L31

Nikon lanserer tre nye brukervennlige og stilige kompaktkameraer som passer alle som ønsker å forevige opplevelsene. COOLPIX S3700 med integrert WiFi1 og støtte for NFC2, slanke COOLPIX S2900 med 20 megapiksler og COOLPIX L31 med 16 megapiksler.

COOLPIX S3700 som har 20 megapiksler lar deg enkelt dele bilder i form av å overføre dem til en smartenhet takket være WiFi- og NFC-teknologi. Kameraet har 8 ganger optisk zoom som kan utvides til 16 ganger Dynamic Fine Zoom3. Kameraet har lang batteritid, og har funksjoner som ”Skjønnhetsretusjering” for å sikre flotte gruppebilder og ”selfies”.

Lommekamera

COOLPIX S2900 med 20 megapiksler er tilgjengelig i en rekke ulike farger, det er så lite at det får plass i lommen eller håndvesken. Med fem ganger optisk zoom som enkelt kan utvides til 10 ganger Dynamic Fine Zoom kan du ta flotte nærbilder til tross for at motivet er et stykke unna. Skarpe bilder oppnås via funksjonen Automatisk motivvalg. Kameraet har panoramafunksjon, og du kan selvsagt spille inn film i HD-kvalitet.

Gunstig, driftssikkert og brukervennlig

Stikkord for det rimelige COOLPIX L31 med sine 16 megapiksler er brukervennlighet. Den optiske zoomen på fem ganger gjør det enkelt å ta fine portretter. Med et enkelt trykk kan du gå fra fotografering til filmopptak i HD-kvalitet. Kameraet har en rekke spesialeffekter som lar deg ta kreative bilder. L31 bruker AA-batterier, hvilket er perfekt på for eksempel en reise.

COOLPIX for alle

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, sier de nye kameraene egner seg for alle som ønsker å dele opplevelsene og sikre spesielle øyeblikk.

– Vi har et COOLPIX-kamera som passer for deg. De er stilige, slanke og spekket med funksjonalitet som gjør det morsomt å ta bilder eller spille inn film – i god kvalitet, sier han.

Stilfull deling

Ønsker du et kamera for deling av bilder i sosiale medier er COOLPIX S3700 et godt valg. Det ser bra ut, tar flotte bilder og lar deg umiddelbart dele bilder ved å overføre bilder til en NFC-aktivert smartenhet. Det har en egen WiFi-knapp for overføring av bilder for at du enkelt skal kunne laste opp bilder når og hvor som helst.

Megapiksler og ytelse

Både COOLPIX S3700 og COOLPIX S2900 har CCD-bildebrikker med 20 megapiksler, mens COOLPIX L31 har 16 megapiksler. Det er enkelt å gå fra fotografering til filmopptak og du kan spille inn skarpe og jevne filmer i HD-kvalitet.

Pris og tilgjengelighet

Kameraene er tilgjengelig fra 26. februar. COOLPIX S3700 har en veiledende pris på 1.390,-. COOLPIX S2900 har en veiledende pris på 1.049,-, mens COOLPIX L31 har en veiledende pris på 749,-.

COOLPIX S3700

Innebygd Wi-Fi og NFC-støtte: Deling av bilder og filmer til en NFC-aktivert2 -smartenhet med et enkelt trykk på kameraet eller bildeoverføring ved hjelp av en egen Wi-Fi1-knapp.

Slank eleganse: Lite og tynt nok til å bli med overalt, finish i høy kvalitet og et fargeutvalg som skiller det fra mengden.

NIKKOR-objektiv med 8 x optisk zoom: 8 x optisk zoom med vidvinkeldekning, som kan utvides til 16 x Dynamic Fine Zoom3 for å få med mer av det som skjer.

CCD-bildebrikke på 20 megapiksler: Med et høyt antall megapiksler blir bildene skarpe med tydelige detaljer – perfekt for forstørring av fotografier helt opptil plakatstørrelse.

Panoramahjelp: Ta flotte panoramabilder enkelt ved å sette kameraet på høykant eller panorere horisontalt i Panoramahjelp-modus.

HD-filmopptak: Opptak i HD (720/30p) med én knapp. Zoom inn på spesielle øyeblikk mens bildestabilisatoren sørger for jevn bevegelse.

COOLPIX S2900

CCD-bildebrikke på 20 megapiksler: Bildebrikkens høye megapikselantall sørger for at bildene alltid blir skarpe med tydelige detaljer – perfekt for forstørrelser.

NIKKOR-objektiv med 5 x optisk zoom: Det er enkelt å ta flotte gruppeportretter og nærbilder med 5 x optisk zoom, som kan utvides til 10 x Dynamic Fine Zoom3.

HD-filmopptak: Når magiske øyeblikk oppstår, er det bare å trykke på filmopptaksknappen for å fange dem i HD (720p).

Panoramahjelp: Panoramahjelp kan brukes til å lage spesielle bilder av feriemotivene: Ved hjelp av denne funksjonen kan flere bilder i kameraet settes sammen til ett flott panoramabilde.

16 motivprogrammer: Ved valg av motivtype optimaliseres innstillingene automatisk for å oppnå best mulig bilde.

Målsøkende AF: Rask og presis autofokus gjør det enkelt å ta skarpe bilder ved at kameraet automatisk identifiserer og fokuserer på motivet.

COOLPIX L31

Enkelt å bruke: Knappene har brukervennlig plassering, og med Enkel automodus angis innstillingene automatisk slik at resultatet blir best mulig uansett forhold.

CCD-bildebrikke på 16 megapiksler: Bildene blir alltid skarpe med klare detaljer – perfekt for forstørrelse av favorittbilder.

NIKKOR-objektiv med 5 x optisk zoom: Kom tett innpå hendelsene med 5 x optisk zoom, som gjør det lettere å justere kameraet i forhold til situasjonen.

HD-filmopptak: Filmer gir minnene liv – filmopptak i HD (720) ved bare å trykke på én knapp.

Komfortabelt grep: Når et kamera ligger godt i hånden, blir det mer stabilt og bildene blir skarpere. Utformingen av knapper gjør kameraet enkelt å betjene også.

Batterier i AA-størrelse: Batterier i AA-størrelse er tilgjengelig overalt, dermed er det ikke nødvendig å bekymre seg for å gå tom for batterier på reise.

Powered by Labrador CMS