OLYMPUS PEN E-PL8

Pressemelding fra Olympus 19. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

OLYMPUS PEN E-PL8 er like vakkert som bildene det tar

Olympus PEN-familien har en iøynefallende debutant denne høsten: Det nye E-PL8, som kombinerer klare feminine former med de sosiale egenskapene til bloggere, fashionistas og andre i Milleniums generasjonen som alltid er på. Det nye utseende og lærdetaljene er en iøynefallende prikk over i’en for alle unike antrekk, samtidig som Olympus-teknologien gjør det lettere enn noensinne å ta og laste opp fantastiske stillbilder og video til sosiale medier – med en bildekvalitet som skiller seg fra de vanlige smarttelefonene. Til tross for kamerahus i metall og utbyttbart objekt, er E-PL8 lett og kompakt nok til å pass i e liten veske. Den nedfellbare LCD-skjermen er perfekt til selfies, og gir deg tilgang til viktige funksjoner som utløser/opptak, eksponeringsgrad og kreative kunstfiltre på berøringsskjermen. Bilder og video kan redigeres i kameraet, og musikk og andre effekter kan legges til, så kombineres in én fil som lastes opp via Wi-Fi, en kompatibel smarttelefon og gratisappen OI.Share App. E-PL8 er tilgjengelig fra oktober 2016, ledet an av bloggere som en anerkjennelse av deres lojalitet og tilhørighet til Olympus PEN. E-PL8 vil være tilgjengelig i helhvitt, sort med sølvdetaljer. Eller – i tråd med siste skrik – retrobrunt. Kamerahuset veier kun 326 gram og koster 4999 kroner, eller 6490 kroner med et M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1-3.5-5.6 EZ Pancake-objektiv.

Tre høydepunkter

Da Olympus lanserte Fashion Accessory-serien sin sist desember, ble selskapet den første kameraprodusenten med høykvalitets kameratilbehør designet for stilbevisste kvinner. Det nye E-PL8 er et kamera som kan matches med enda mer tilbehør om kommer snart. Kombinasjonen av rene Olympus PEN til et motetilbehør på egenhånd. E-PL8 i retrobrunt gir et avslappet uttrykk som balanserer det nøye uttenkte antrekket ditt, med nye matchende skulderstropper.

Design til å dø for Det avrundede PEN-designet er imponerende fra alle vinkler. På fronten leder Olympus-logoen i gull eller sølv tankene hen til luksuriøse lærtilbehør og fører øyet mot det minimalistiske, matchende grepet. Det luksuriøse utseende fortsetter med de glitrende metallskivene på øverst på kamerahuset, med det karakteristiske PEN-«trinnet». Resultatet er et kamera som kan tas med – eller bæres – uansett hva du skal. Og det er her det kompakte Micro Four Thirds-format kommer til sin rett. Som alle andre PEN-modeller, er det lette E-PL8 utviklet for å kunne være med deg over alt.

Ta ‘touch selfies’

Det nye PEN-kameraet løfter selfies til en uttrykksfull kunstform, og gjør dem tilgjengelige for alle. Utbyttbare objektiver av beste kvalitet kombinert med den seneste teknologien sikrer maksimal bildekvalitet. Selfie-modusen aktiveres automatisk når du feller ut den reversible LCD-berøringsskjermen, som gir den øyeblikkelig tilgang til viktige funksjoner uten å bekymre deg for at fingeren din kommer i veien for bildet. Resultatet er vakre og sylskarpe selfies, selv med skarpt bakgrunnslys om kvelden. Zoomobjektiver går automatisk til vidvinkel, og et utvalg av berøringsfunksjoner vises på skjermen, inkludert e-Portrait, Serieopptak, Art Filters og spesialeffekter for film. PEN-teknologien gjør det mulig å ta spektakulære bilder som med et speilreflekskamera, eller med et unikt fiskeøyeperspektiv som rett og slett er umulig med selv de beste smarttelefonene.

Lag film lett som en plett

PEN-kameraet gjør det lett – og morsomt – å ta opp og redigere filmer i kameraet. Du kan ta opp korte filmklipp, lagre dem i «Mine klipp», og så sy favorittene sammen til en promofilm med musikk og kunstfilter. Eksempelvis kan du legge til korning og skraper med Old Film Effect for en skikkelig retro look.

En trådløs verden Den nye PEN-modellen kobler seg raskt til smarttelefonen din via Wi-Fi og gratisappen OI.Share, slik at du kan ta helkroppsselfies med fjernutløser (på smarttelefonen din) og ha en motedagbok som viser antrekkene du har på deg hver dag. Det er selvsagt enkelt å laste bildene opp til sosiale medier fra telefonen din.

Bytte objektiv og tilbehør

Som alle andre PEN-modeller, er E-PL8 kompatibelt med Olympus’ stadig voksende utvalg av fantastiske M.ZUIKO-systemobjektiver, samt de enestestående PEN Fashion Accessories, som inkluderer skulderstropper, håndstropper og ulike vesker for enhver stil og alle smaker.

PEN E-PL8 Hovedfunksjoner:

> Ikonisk motetilbehør med fantastiske resultater og utbyttbare objektiver

> Kategoridefinerende, design med fullendte former og fantastiske og iøyenfallende detaljer

> Nedfellbar, reversibel berøringsskjerm og automatisk selfiemodus for fantastiske stills- og videoselfies

> Videoredigering, effekter og sammensying i kameraet gir fantastiske filmer

> Innebygget Wi-Fi for lett overføring til kompatible smarttelfoner, nettbrett og sosiale medier via gratisappen OI.Share

> Fjernkontroll via smarttelefon for helkroppsselfies og motebilder

> Lett tilgjengelige kunstfiltre for å øegge til kreative effekter til bilder og filmer, som Old Film Effect, Art Fade, Multi Echo og One Shot

> Lagringsmappe «Mine klipp» for organisering, redigering og klippe sammen korte videosnutter

> Eksklusive og matchende Olympus-tilbehør designet spesielt for motebevisste kvnner

> Kompatibelt med alle M.ZUIKO-objektiver, inkludert det fantastiske45 fastobjektivet for portretter

PEN E-PL8 Andre funksjoner:

> Bla gjennom Art Filters og se effekten i sanntid med Live View

> Innebygget innendørsblitz og kompatibelt med eeksterne blitzsystemer

> Photo Story for å sette sammen stills som en historie i et album med en rekke kreative effekter

> iAuto gjør at kameraet automatisk velger den beste innstillingen for ethvert bilde

> Live Guide gjør det lett å justere viktige funksjoner som bokeh for ikke-eksperter

> e-Portrait for perfekt hudtone

> Eye Detection for sylskarpe portretter

> Live Composite for lange eksponeringer som fanger lysstriper, som stjerner i natten

> Rask AF-fokusering for raske serieopptak

> Quick Start Guide gjør at nybegynnere kan ta bilder med en gang

> Gratis OI.Share v2.6 smarttelefonapp. For sømløs bildedeling via Wi-Fi.

Powered by Labrador CMS