Olympus Stylus TOUGH TG-3

Pressemelding fra Olympus 31. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bilder av høy klasse selv der andre kameraer slutter å fungere

Olympus Stylus TOUGH TG-3 byr på fantastiske makrobilder og riktige pene, virkelighetsnære vidvinkelbilder. Selv i vanskelige situasjoner med svakt eller blandet lys. Når andre kameraer og smarttelefoner når grensen for hva de klarer, trives TG-3 som fisken i vannet.

Olympus er ledende innen kompakt kamerateknologi og optikk. Med kamerasystemet PEN og OM-D har selskapet satt nye tekniske standarder som har fått mange utmerkelser. Bildeteknologi som også finnes i selskapets serie av ekstremt robuste TOUGH-kameraer for utendørssport og eventyr.

Stylus TOUGH TG-3 leverer en bildkvalitet som er i en klasse for seg, selv i svakt lys. Under det tøffe skallet rommes en lyssterk 1:2,0–4,9 vidvinkelzoom 25-100 mm*, 16 megapikslers BSI CMOS bildebrikke og den høyteknologiske bildeprosessoren TruePic VII. Super Makro System, Wi-Fi og et komplett tilbehørsprogram gjør TG-3 til markedets mest allsidige eventyrkamera. Modellen finnes i svart og rødt, og er på markedet i juni 2014 i prisnivået XXXX kroner.

Nærmere med avansert makro

Liker du heftige makrobilder, så er TG-3 spesiell. Verdens første Super Makro System med fire ulike makroprogrammer: Mikroskopmodus, mikroskop kontrollmodus, dybdeskarphetsutvidelse og fokus bracketing. Mikroskopmodus (Microscope Mode) forstørrer motivet over 40 ganger med en nærgrense på bare 1 cm. Et objekt som er 1 mm stort, blir 44,4 mm på skjermen.

Dybdeskarphetsutvidelse (Focus Stacking Mode) innebærer at kameraet automatisk tar flere bilder med fokuspunkter på ulike deler av motivet. Bildene settes sammen til et høyoppløst bilde med skarpe farger og en dybdeskarphet som løfter frem motivet. Vil du ha stor dybdeskarphet bruker du fokus bracketing (Focus Bracketing Mode). Ingen datamaskin er nødvendig, alt gjøres i kameraet for maksimal kreativitet. Uansett hvor du er.

Tøffere og mer allsidig

Den legendariske, japanske alpinisten Yuichiro Miura tok med seg TG-3s forgjenger til toppen av Mount Everest i 2013. En raskt titt på det nye kameraets robuste hus stadfester TOUGH-seriens anerkjente høye byggekvalitet. Det er støtsikkert fra 2,1 meters høyde, klarer 100 kg trykk, er frostsikkert, støvtett og vanntett ned til 15 meter uten ekstra undervannshus**.

Der andre kameraer og smarttelefoner slutter å virke, viser TG-3 sin styrke. Problemer med lagring av store bildefiler, mangelen på kreative verktøy og en trist bildegjengivelse i svakt lys slipper du også med TG-3. Dessuten finnes det et komplett tilbehørsprogram som gjør kameraet enda mer allsidig. For eksempel Macro Light Guide som er en ringformet lyskilde som belyser makromotiver fra alle hold. Konverterlinser for fisheye og telefoto som du til og med kan sette på under vann uten risiko for å skade kameraet. Dessuten finnes et undervannshus som beskytter TG-3 ned til 45 meter.

Smartere deling

Resultatet av allsidigheten, den høye bildekvaliteten, video i Full HD og alle kreative muligheter kan du bekvemt laste opp til dine sosiale nettverk via Wi-Fi. Du parkobler raskt kameraet til smarttelefonen, og i tillegg til at du kan dele opplevelsene dine, kan du også fjernstyre kameraet. Perfekt for selvportretter der ingen annen kan hjelpe deg og når du tar bilder av følsomme motiver som lettskremte dyr.

TILBEHØR

>  LG-1 Macro Light Guide – lyssett makromotiver på en pen måte.

>  PT-056 – undervannshus som beskytter TG-3 ned til 45 m.

>  CSCH-122 – silikonfutteral som beskytter mot riper.

>  FCON-T01 – fisheyekonverter for maksimal vidvinkel selv under vann.

>  TCON-T01 – telekonverter øker brennvidden fra 100 til 170 mm.

Hurtigfakta:

>  Lyssterk 1:2,0–4,9 4x optisk vidvinkelzoomoptikk 25–100 mm*

>  GPS og e.Compass for raske og nøyaktige posisjonsdata

>  Avanserte makrofunksjoner

>  Wi-Fi for fjernstyring og deling via smarttelefon

>  Vanntett, støtsikkert, knus- og frostsikkert**

>  Allsidig tilbehørsprogram

>  16 megapikslers BSI CMOS bildebrikke med høy oppløsning og utmerkede egenskaper selv i svakt lys

>  TruePic VII bildeprosessor med FAST AF autofokussystem

>  Dobbel bildestabilisering minimerer bevegelsesuskarphet

>  iHS: ISO 6400

>  5 bilder per sekund

>  3-tommers LCD berøringssskjerm

>  7 kunstfiltre og 4 magiske filtre for kreative bilder

>  Hanskevennlig, ergonomisk kontroll av kamerafunksjoner

>  Kompakt lettvektskamera i svart og rødt

>  Mål: 111 x 66 x 31 mm

>  Vekt: 247 g

* Tilsvarende 35mm

** Vanntett i henhold til IEC-standardpublikasjon 529 IPX8. Støtsikkert tilsvarende MIL-standard (Olympus' test). Frost- og knussikkert i henhold til Olympus´ testforhold.

Powered by Labrador CMS