Olympus Stylus

Presemelding fra Olympus 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus lanserer STYLUS – et nytt varemerke for kompaktkameraer

Olympus har utvidet sitt utvalg av kompakte digitale kameraer ved at hver serie har fulgt et tydelig designkonsept for å appellere til bestemte målgrupper, deres behov og ønsker når det gjelder å uttrykke seg, dokumentere og dele livet i bilder og på film. Alle kompaktkameraer basert på en høy bildekvalitet, ikke langt fra den som et digitalkamera med utskiftbare objektiver utfører. Midlene er høytytende, avansert optikk og digital bildebehandling, samt robust konstruksjon som sikrer lang levetid selv ved aktivt friluftsliv.

Høstens kompaktkameraer får nye, unike funksjoner som bygger på teknologiske gjennombrudd oppnådd av Olympus under utviklingen av Micro Four Thirds-standarden, PEN-serien, og flaggskipet OM-D. Ved å lansere de nye kompaktkameraene under en enhetlig merkevare over hele verden, vil Olympus etablere en sammenhengende visjon for alle produkter som appellerer til brukerne. Hvert kamera kommer til å være designet rundt et unikt konsept for å tilfredsstille og appellere til en bestemt gruppe av brukere.

Varemerkeplattform

Olympus Stylus fokuserer på involvering i utviklingen av produkter som oppfyller ulike livsstilers behov og ønsker. Ideen er at hver bruker skal kunne "fortelle sin historie" ved å kombinere fem faktorer – teknologi, design, personlig stil, kunstig intelligens og aktivitet – på forskjellige måter, og dermed berikes brukerens fotografering.  

Med STYLUS vil Olympus gi alle gleden av kreativ bildeskaping, uavhengig av alder, kjønn, kvalifikasjoner og ferdigheter. Å fotografere med et STYLUS-kamera er både bekymringsløst og fengslende. Kameraene gjør det ikke bare enkelt å fortelle sin historie i enhver situasjon, men de forbedrer historiefortellingen gjennom en rekke funksjoner. I dag er kameraet overalt og folk dokumenterer og deler sine liv med bilder. STYLUS skal ta folks behov for storytelling til et nytt nivå ved å legge til nye verdier og måter å glede seg over digital fotografering på. Varemerkets grunntrekk

Teknologi

Olympus optiske teknologi oppsummeres av objektivene våre. Med høytytende objektiver og bildeprosessorer som å sikrer et førsteklasses resultat er STYLUS varemerket som leverer virkelig flotte bilder.

Design

Design som gjenspeiler din individualitet. Med godt avstemt design og høy kvalitet i materialer og konstruksjon er STYLUS merkevaren som er en ren nytelse å holde i hånden.

Personlig stil

Fotografering er en uttrykksform, et speilbilde av det vi ønsker å vise. Som et verktøy for å fange hver dag i enda høyere kvalitet, er STYLUS varemerket som gir deg gleden av en personlig uttrykksmåte.

Intelligens

Kunstig intelligens tar bildene dine til et nytt nivå. Med hjelp av avanserte støttefunksjoner som å hjelper deg med å realisere din visjon er STYLUS varemerket som representerer ditt kreative mål.

Aktivitet

Behagelig å bære med seg og intuitiv betjening. Bare ved å ha det med deg kan du fange det uvanlig i det vanlige – STYLUS er varemerket som formidler en følelse av oppdagelsesglede i hverdagen.

Lineup of STYLUS brand (september 2012)

• STYLUS XZ-2

• STYLUS SP-820UZ

• STYLUS VH-410

Powered by Labrador CMS