Olympus VH-520

Pressemelding fra Olympus 21. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus VH-520 kompaktkamera med semiproff teknologi løfter bildene i lyssvake situasjoner

Olympus VH-520 er elegant designet for å passe i lommen og håndvesken. Bekvemt kompakt, smart og enkelt å bruke under alle lysforhold. Når lyset ikke holder for vanlige kompakt- og mobilkameraer, og bildene blir triste, grå og kontrastløse, da setter VH-520 en ny standard. Modellen finnes i handelen i slutten av april, i fargene brun, svart, hvit, rød, lilla og blå. Prisnivå 1199 kroner.

Semiproff teknologi løfter bildene

Det kompakte kamerahuset er fullpakket med teknologi som du vanligvis finner i Olympus' betydelig større og dyrere systemkameraer. 14 megapikslers CMOS-bildesensor, TruePic V bildeprosessor, 10x vidvinkelzoom (tilsvarende 26–260 mm*) og mekanisk bildestabilisering gir skarpe og kontrastrike bilder under de fleste lysforhold. I tillegg har kameraet en lysfølsomhet på hele ISO 6400 og avansert HDR Backlight Adjustment som gir et større dynamisk omfang, lite støy og god fargegjengivelse når lyset er svakt.

Høyhastighetsvideo og avansert bildestabilisering

Kameraet lar deg filme i Full HD 1080p, og vil du ha flotte slowmotion-scener kan kameraet ta opptil 120 bilder per sekund (VGA). De fleste kameraer klarer 30 bilder. Skarpe bilder og flott flyt i videoen får du selv i svakt lys, og til og med om du går og filmer. Kameraets avanserte Multi-Motion Movie IS bildestabilisering er meget effektiv.

Bekvem, brukervennlig og kreativ

Vi blir stadig mer bortskjemte med brukervennlige kameraer som hjelper til med å ta gode bilder, og VH-520 er intet unntak. Alle kontroller er logiske og bekvemt plasserte, og med de innebygde magiske kunstfiltrene kan du enkelt skape egne kunstverk ved å tilføre ulike effektfiltre på stillbilder og video.

Men det mest magiske er tross alt den ultrakompakte 10x vidvinkelzoomen som er skalert ned for å gi plass til en effektiv mekanisk bildestabilisering av objektivet, kombinert med Olympus' iHS-teknologi med virkelig høy ISO. Ny teknologi som lar deg ta fargesterke, skarpe bilder i alle mulige og umulige lyssituasjoner.

Olympus VH-520

·  10x optisk vidvinkelzoom (26-260 mm*) med 20x Super Resolution Zoom som ytterligere forlenger zommomfanget uten merkbar reduksjon i bildekvaliteten

·  14 megapikslers CMOS-bildsensor for høy bildekvalitet og Full HD-video

·  iHS-teknologi for lav støy og kontrastrike og fargesterke bilder uansett lysforhold

·  Video i 1080p Full HD med stereo gir film med beste bildekvalitet

·  Multi-motion Movie IS for å filme i Full HD med redusert bevegelsesuskarphet når du går og filmer

·  Dobbel bildestabilisering: mekanisk stabilisering av objektivet og digital bildestabilisering for å minimere bevegelsesuskarphet, selv ved lange lukkertider

·  TruePic V bildeprosessor som er utviklet for avanserte, digitale systemkameraer

·  HDR Backlight Adjustment som gir bedre bildegjengivelse under vanskelige lysforhold, som for eksempel når du tar bilder i motlys

·  High Speed Movie for innspilling av video med høy bildefrekvens (240 eller 120 bilder/sekund) som gir flotte slowmotionsekvenser

·  ISO opptil 6400 for bedre bilder i svakt lys

·  Tre-tommers LCD (460 000 bildepunkter) for bekvem fotografering, kontroll og deling av bilder

·  Magiske filtre som tilfører kreative effekter til stillbilder og Full HD-video

* Tilsvarende 35 mm-format.

Powered by Labrador CMS