Samsung EX2F

Pressemelding fra Samsung 10. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Smartkamera med innebygd WiFi: Det ser lyst ut for Samsung EX2F

Nå presenterer Samsung et nytt smart kompaktkamera med innebygd WiFi og svært lysskarp optikk.

Samsung lanserer EX2F, det nyeste tilskuddet av smarte kompaktkameraer med innebygd støtte for WiFi. Det er et lite kamera med et kraftfullt hus i magnesium, fullt av avansert teknologi. Kameraet er perfekt for systemkamerafotografer som leter etter et mindre og lettere alternativ. 

Smart på mange måter

Med EX2F flytter du enkelt bildene fra kameraet, til pc-en via routeren. Du kan også dele bilder og filmer i sosiale medier direkte fra kameraet. En annen smart løsning er å lagre bildene  i en nettsky, i stedet for på kameraets minnekort. Du kan også bruke smarttelefonen til å fjernstyre kameraet dersom det står fast på et stativ slik at du kan zoome, peke og ta bilder på opp til 20 meters avstand. 

Sylskarpe bilder også i skumring

Optikken er den mest lyssterke  (f1.4) i et kompaktkamera noen sinne, og gir sylskarpe bilder, også i dårlige lysforhold. Stillbilder kan også kombineres med parallell filming i full HD-kvalitet. Den lyssterke, vendbare skjermen på tre tommer har samme brukergrensesnitt som andre produkter fra Samsung.

EX2F er et smart kompaktkamera med innebygd WiFi. Bsi cmos-sensor med 12,4 megapiksler,  objektiv f1.4/24mm, 3,3 x optisk zoom. AMOLED-skjerm på tre tommer, iso 80~3200 (6400~12800), video i full HD (1080/30p).

Mål 111,9 x 62,0 x 28,9 millimeter.

Vekt 294,3 gram.

Optisk søker, ekstern mikrofon og blits finnes som tilbehør.

EX2F er i butikk i september til en veiledende pris på 4 000 kroner.

Powered by Labrador CMS