Samsung MV900F

Pressemelding fra Samsung 19. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innebygd WiFi og vendbar skjerm:

Bevegelsesstyrt smartkamera fra Samsung

Samsungs siste smartkamera har WiFi og en 180 graders vendbar skjerm. Med bevegelsesstyring kan man ta bilde av seg selv ved å vinke til kameraet.

Samsungs nye smartkamera MV900F er det første kompaktkamera med bevegelsesstyring, slik som på Samsungs siste TV-modeller. For selvportrett eller gruppebilder kan fotografen ta noen skritt tilbake og styre zoom og utløser med hånden. Beveg armen i sirkler for å zoome ut og inn, og ta hånden opp og ned to ganger for å ta bilde.

Del bilder raskt

Med innebygd WiFi-støtte kan MV900F kobles direkte opp mot andre enheter og sosiale nettverk, og man kan raskt og enkelt dele bilder ved hjelp av en delingsknapp. Med WiFi-støtten kan man også lagre bilder på en sikker måte på en skytjeneste eller mobiltelefon, uten bruk av kabler.

Smart skjerm

Skjermer har lenge vært Samsungs signatur. MV900F har en vendbar AMOLED-skjerm som kan vris 180 grader. Det gjør det lett å ta landskapsbilder, portretter eller filmer i full HD, uansett vinkel. En annen fordel med den vendbare skjermen er at flere personer kan se filmer og bilder uten at man overskygger skjermen.

Skarpe bilder

Som sin forgjenger har MV900F en god sensor (bsi cmos) og lyssterk optikk. Sammen med Samsungs egen teknikk Multi Frame Noise System (MFNS) får man skarpe bilder med tydelige detaljer. MV900F tar tre bilder på rad som automatisk sys sammen til et skarpt bilde, og passer derfor bra for fotografering i svakt lys eller skumring. MV900F er et smartkamera med bevegelsesstyring, vendbar skjerm og innebygd WiFi. Bsi cmos-sensor med 16,3 megapiksler, objektiv f2.5/25 mm, 5x optisk zoom, iso 100~3200. Innebygd bildestabilisator. Wvga AMOLED-skjerm på 3,3 tommer, video i full HD (1080/30p). Mål på 98,5 x 59,9 x 17,2 millimeter. Vekt 132 gram (uten batteri).

MV900F lanseres i hvit, svart, rød og rosa og finnes i butikk i september til en veiledende pris på 2 800 NOK.

Powered by Labrador CMS