Kai Hillebrandt (styreleder i den tyske bransjeforeningen Photoindustrie-Verband (PIV) flankert av Oliver Frese (t. v.) og Christoph Werner ved Koelnmesse GmbH under Photokinas pressemøte i februar. Foto: Stian Sønsteng

PHOTOKINA AVLYST

Photokina-messen i Køln 27. til 30. mai er avlyst på grunn av korona-epidemien. Neste Photokina vil ikke arrangeres før i 2022.

Publisert

Dette skriver Koelnmesse i en pressemelding onsdag kveld.

– Beslutningen om ikke å arrangere neste Photokina før i mai 2022 ble tatt med utgangspunkt i flere faktorer. Allerede før koronaviruset, var fotomarkedet utsatt for sterke endringer som må tas med i planleggingen av neste messe. I tillegg står våre kunder overfor økonomiske utfordringer i 2021 som følge av den generelle økonomiske situasjonen, samt en global messekalender som allerede er full av utsatte arrangement. At vi retter oss mot 2022 gir alle involverte parter tid til å skape en Photokina-messe som møter markedets behov, heter det i pressemeldingen.

Dato for Photokina 2022 er allerede satt; 18. til 21. mai 2022.

Kai Hillebrandt er styreleder i den tyske bransjeforeningen Photoindustrie-Verband (PIV):

– Det er en selvfølge at PIV står fullt og helt bak beslutningen tatt av Koelnmesse om å avlyse Photokina 2020. Helsen til utstillere og besøkende har for øyeblikket førsteprioritet. Som den konseptuelle sponsoren av Photokina vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe Koelnmesse med planleggingen av neste utgave av messen, uttaler Hillebrandt i pressemeldingen.

I februar hadde messearrangøren disse planene for Photokina 2020, som nå altså er avlyst.

Elektronikkbransjen.no/korona

elektronikkbransjen.no/korona har vi samlet alle saker om hvordan spredningen av koronaviruset (Covid-19) påvirker bransjen.

Følg med på elektronikkbransjen.no/kalender, og tips oss gjerne hvis vi mangler arrangement eller endringer på grunn av koronaviruset.

Powered by Labrador CMS