Leica V-Lux 4

Pressemelding fra Bresson 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica V-Lux 4 – kameraet for reise-, villmark- og sportsfotografering.

Leica presenterer i dag et nytt alt-i-ett kamera som tilbyr det beste innen kompaktkamera med videofilming. Leica V-Lux 4 har en kraftig CMOS-sensor på 12,1 megapiksler, stor zoom fra 25-600mm med blender 2.8 gjennom hele zoomområdet og full HD-videoopptak. Kameraet er i tillegg et av de raskeste i sin klasse med 12 bilder i sekundet på full oppløsning.

Kraftig zoom i kompakt design

Kameraet er utstyrt med et høykvalitets zoomobjektiv fra 25-600mm. DC-Vario-Elmarit f/2.8 ASPH er ideelt for de fleste fotografiske situasjoner. LCD-skjermen på 3" og 460 000 piksler, gir et klart bilde av hva du fotograferer, og den kan roteres i alle retninger. En ny søker med 1.4 millioner punkter, gir deg knivkarpe bilder og full kontroll over komponering og skarphet.

Kameraet har en videooppløsning på hele 1920x1080p, og opptil 60 bilder i sekundet.

Alle lydopptak spilles inn i stereo med integrert mikrofon - ekstern mikrofon kan kobles til. Bildestabilisatoren motvirker uskarpe bilder som følge av kamerabevegelser og dårlige lysforhold.

Leica V-Lux 4 kjennetegnes av et kompakt design og er lett å ta med seg over alt. Alle innstillingene er logisk plassert og lette å bruke. Perfekt for entusiaster som vil ha et smart alt-i-ett kamera der de slipper å skifte objektiv.

Fullversjonen av Adobe Photoshop Lightroom 4 følger med kameraet.

Leica V-Lux 4 er tilgjengelig fra november 2012 og vil ha en veiledende pris på kr. 6.495,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS