Lowepro Pro Messenger AW

Pressemelding fra Focus Nordic 12. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye tøffe kameravesker fra Lowepro

Lowepro lanserer en ny serie med innovative kameravesker, skuldervesken Pro Messenger AW.

Pro Messenger AW en serie med diskrete skuldervesker laget i et meget holdbart lerretsmateriale, stor nok til å romme et profesjonelt DSLR med grep og montert teleobjektiv i tillegg til ekstrautstyr. En kjekk finesse er FlexFlap, som betyr at man raskt kan velge mellom sikker oppbevaring og lydløs tilgjengelighet. Det siste er spesielt nyttig når man skal arbeide uten å forstyrre omgivelsene eller tiltrekke seg oppmerksomhet. Vesken er godt polstret samtidig som den har mange justerbare skillevegger og flere smårom med glidelås. På baksiden er det også et eget rom for nettbrett eller dokumenter. For maksimal fleksibilitet og komfort er vesken utstyrt med en bred og godt polstret skulderrem, samt at vesken kan festes på teleskophåndtaket på rullekofferter.

Pro Messenger AW kommer i tre størrelser, 200 AW (39x6x24cm), 180 AW (27x16x31cm) og 160 AW (27x16x24cm).

"Pro messenger AW er en suveren skulderveske for den profesjonelle fotografen som stiller høye krav til både sikkerhet og tilgjengelighet. Den er i tillegg utstyrt med Lowepros patenterte allværstrekk, All Weather Cover (AW), som beskytter vesken og utstyret mot vær og vind. Dette trekket legges i en egen lomme når det ikke brukes”, sier Knut Kalland hos Focus Nordic, norsk importør av Lowepro.

Pris og tilgjengelighet

Alle modellene finnes allerede ute i butikkene, og omtrentlige priser inkludert mva er 1795,- (Pro Messenger 160AW), 1995,- (Pro Messenger 180AW), 2195,- (Pro Messenger 200AW).

Powered by Labrador CMS