Manfrotto 190-serie

Pressemelding fra Tura Scandinavia 12. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Manfrotto lanserer NYE 190 serien

Italienske Manfrotto lanserer nå et helt nytt sortiment i sin populære 190 serie.

Fire modeller erstatter de tidligere seks og rent funksjonelt er det en rekke innovative nyheter. Arbeidshøyden er høyere og sammenfoldet er de både kortere og mer kompakte enn sine forgjengere. De tåler også større belastninger.

Låsemekanismen er enklere og tillater hurtigere betjening. I tillegg er låsene kraftigere og er dermed enda sikrere og mer stabile. Selve måten midtsøylen justeres har fått ny utforming. 90 graders mekanismen sitter nå genialt innebygget i toppen på stativet, og er kun synlig når den er i bruk, hvilket gir et fleksibelt design.

Du har ubegrenset med muligheter fordi midtsøylen kan vinkles 90 grader samtidig med at man har valget mellom fire forskjellige benvinkler. Ny ergonomisk utformet lås for benvinklene gir raskere og sikrere oppstilling av stativet. Det er markedets mest kreative løsning som gjør Manfrotto unik.

Når du ønsker å bytte til horisontal posisjon, gjør du det enkelt med en finger. Du trenger ikke å avmontere noe fra stativet, både kameraet og hodet kan bli sittende. Vateret er dreibart 360 grader slik at det alltid er synlig uansett hvilken type hode man benytter.

Easy-Link tilkobling for tilbehør som for eksempel LED- lys eller reflekterende skjerm gjør at du enklere enn noensinne kan lage et mobilt studio.

Den nye 190 serien kommer i tre og fire seksjoners modeller fordelt på to i aluminium og to i karbonfiber. Rent designmessig har den nye 190 -serien rene former og linjer i en klassisk "Made in Italy" stil.

Powered by Labrador CMS