Manfrotto 500 Fluid

Pressemelding fra Tura Scandinavia 17. april 013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MANFROTTO LANSERER 500 FLUID VIDEOHODE

Manfrotto 500 videohode har lav vekt og bredere plattform for å kunne bære et HDSLR kamera så vel som et videokamera med utskiftbart objektiv. Den har en glidbar kameraplate  som sikrer en perfekt balanse selv når du fotograferer med meget lange objektiver. 500 hodet er Manfrottos start modell i deres Bridging Technology ™ serie som yter perfekt kontroll av utstyr opp til 5 kg. Med den nye kamera låseteknikken kan utstyret hurtig og sikkert monteres på plass.

500 hodet kommer i to versjoner, en flat base (MVH500AH) samt med 60mm half ball (MVH500A). Modellene inngår dessuten i kit sammen med forskjellige typer stativ og vesker. For å sikre at enhver kamerabevegelse er jevn, kontrollert og eksakt har hodet spesielle oljetrykkbeholdere til demping på både panorering og tilt.

Takket være den brede plattformen og skyvbare kameraplaten som kjennetegner Bridging Technology ™ hodene, får kameraet en bedre støtte og balanse. Det nye låsesystemet gir deg mulighet for å hurtig kunne klikke kameraet på plass ovenfra eller ta det bort i stedet for som normalt, at det skal skyves inn og ut fra baksiden. 500 hodet har en forinnstilt kontra-vekt på 2.4 kg men kan klare utstyr på opp til 5 kg. Hodet har dessuten en Easy Link 3/8” gjenge som gir mulighet for å montere f.eks. en ekstern monitor eller annet tilbehør. 500 serien erstatter Manfrotto 701HDV.

Manfrotto distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB

Powered by Labrador CMS