Manfrotto Klyp

Pressemelding fra Tura Scandinavia 25. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Manfrotto lanserer sitt første smartphone tilbehør - KLYP

Trenden viser at stadig flere bilder og videoer fanges ved bruk av smartphone. Manfrotto, som er markedsledende innen foto- og videotilbehør, tar nå det første steget mot å gjøre produkter kompatible med smartphones.

Først ute er KLYP som er et elegant og funksjonelt produkt som fungerer sammen med iPhone 4/4s. Du kan forbedre dine bilder og videoer gjennom å tilføre ordentlig støtte og bra lys. Manfrotto KLYP fungerer som et vanlig beskyttende deksel, det følger med to adaptere som du kan feste ditt kameratilbehør i. Med stativadapteret får din smartphone en standard ¼ gjenge akkurat som på et tradisjonelt kamera, som du kan feste til et stativ.

Med det andre adapteret har du en blitssko hvor du fester en lyskilde. Det beskyttende dekselet er todelt og dekker rundt hele telefonen, alle telefonens knapper er fullt tilgjengelig. Dekselet har mykt fòr på innsiden for å unngå riper. Adapterne er avtakbare og uten disse fungerer KLYP som et helt vanlig beskyttende deksel. Adapterne kan monteres på fire ulike festepunkter hvilket gir deg mulighet til å fotografere med blits og stativ for både stående og liggende bilder.

KLYP lanseres i to modeller; en med deksel og adaptere samt en med deksel,adaptere og en ML120 LED belysning. Belysningen er i pocketformat og har tolv LED-lamper, tåler støt og får plass i lommen når den ikke er i bruk.

Art.nr: 680230 - MCKLYP0, Manfrotto KLYP. Veil. pris: 319 kroner

Art.nr: 680231 - MKL120KLYP0, Manfrotto KLYP + ML120 LED. Veil. pris: 629 kroner

Produktene er tilgjengelig for bestilling nå.

Powered by Labrador CMS