Manfrotto Pixi

Pressemelding fra Tura Scandinavia 25. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PIXI setter ny standard for ministativ

Italienske Manfrotto - verdensledende innen tilbehør for foto og video - lanserer PIXI, et bærbart ministativ utformet som den perfekte følgesvenn til de mest solgte kameraer på markedet. Det unike ved PIXI er at du med et enkelt trykk på en knapp, setter kuleleddet i ønsket posisjon og når knappen slippes, låses kuleleddet i valgt posisjon. Dette vil lette innstillingen, og du vil raskt være i posisjon for fotografering og filming. Ved å slå sammen bena får man et perfekt grep, nyttig for videofilming i ulike perspektiver.

Med universale ¼ "gjenger kan den brukes til et bredt spekter kameraer, også til iPhone med Manfrotto KLYP. PIXI har solid konstruksjon og er laget av rustfritt stål. Med gummiføtter sikrer den stabilitet på alle overflater. Manfrotto distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB og PIXI er tilgjengelig for bestilling nå. Veiledende pris vil ligge på 299 kroner.

Art.nr: 680249 - MANFROTTO Bordstativ  MTPIXI-B

Powered by Labrador CMS