Manfrotto Xpro Geared Head

Pressemelding fra Tura Scandinavia 25. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Manfrotto lanserer nye XPRO GEARED HEAD

Den nye hodet er beregnet for erfarne, ivrige fotografer som har nådd et høyt teknisk nivå, takket være sin lidenskap og engasjement for fotografering. Det nye Manfrotto hodet, som er en del av XPRO serien, har tre viktige funksjoner: portabilitet, bildepresisjon og brukervennlighet.

Portabilitet

For lidenskapelige fotografer som trenger lett, fleksibel og bærbar støtte, spesielt ideelt for utendørs fotografering. Dette hodet veier bare 750g, men kan håndtere vekt opp til 4 kg.

Presisjon

Takket være de patenterte runde mikrometerhåndtakene, kan fotografer stille inn sitt kamera til ønsket posisjon ved små mikrotrinn i alle tre akser. Håndtaket gir ergonomisk komfort selv ved langvarig bruk. Hvis fotografen ikke trenger å gjøre finjusteringer, kan mikrometerhåndtakene trykkes inn og akselen grovjusteres på en raskere måte.

Komfort

Hodet er utstyrt med den mest vanlige kameraplaten i verden - 200PL. Det vil dermed ikke være behov for å bruke ulike kameraplater når du bytter mellom ulike Manfrotto hoder - veldig bra for rask installasjon.

Powered by Labrador CMS