Manfrottos Off Road

Pressemelding fra Tura Scandinavia 20. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Live the adventure behind every shot

Manfrottos nye kolleksjon - Off Road - består av vesker og gåstaver som også fungerer som en monopod. Det er en stilren, solid og godt gjennomtenkt kolleksjon for fotografer på farten og i terrenget.

Manfrotto Off Road ryggsekker

Off Road ryggsekker er spesielt utviklet for fotturer og fotografering der du har rask tilgang til kameraet på siden av sekken. Med Manfrotto Protection System er fotoutstyret ditt godt beskyttet. Den rommer et profesjonelt digitalt speilreflekskamera, 70-200mm objektiv samt et ekstra objektiv. Ryggsekken kan gjøres om til en vanlig ryggsekk for fotturer ved å ta ut den interne avdeleren og fjerne kameravesken. Den innovative bærestroppen på forsiden av sekken gjør at kameraet holdes sikkert til brystet når man skal ta det i bruk, uten å måtte ha det rundt halsen. Vesken er av førsteklasses kvalitet og stor fokus har vært på ergonomi og komfort. Det finnes en rekke farger og størrelser.

Off Road foto-gåstaver er blant de letteste på markedet og er som skapt for lidenskapelige turgåere som er opptatt av lav vekt og brukervennlighet. Stavene har et praktisk håndtak og en håndleddstropp som gir brukeren maksimal stabilitet og hjelper til å opprettholde riktig holdning. På toppen av håndtaket sitter det en avtakbar kamerabrakett slik at den kan brukes som en praktisk monopod. Bare ta av lokket og skru på kameraet. De er laget av lette aluminiumsrør som er delt inn i tre seksjoner, med en enkel Twist-To-Lock mekanisme kan de lett sammenfoldes. Gummiføttene har pigger for utmerket stabilitet på de fleste overflater. Det følger også med et par trinser, ideelt om vinteren når det er snø på bakken.

684400 - Manfrotto gåstaver Off Road Blå

684401 - Manfrotto gåstaver Off Road Grønn

684402 - Manfrotto gåstaver Off Road Rød

Powered by Labrador CMS