Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Pressemelding fra Olympus 19. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Profesjonell zoom for reisende: Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Proffe fotografer kan nå reise lett, samtidig som de nyter en ny standard innen profesjonell zoomytelse. 8.3x zoom Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO (tilsvarende 35mm: 24-200mm) dekker brennvidder som tidligere krevde et objektiv nummer to for å oppnå samme kvalitet. Det finnes ikke noe tilsvarende for fleksibilitet under profesjonelle opptak, og Sync IS-systemet gir eksponeringskompensasjon opptil 6,5 EV-trinn** i kombinasjon med et kompatibelt kamerahus. Denne fantastiske reisepartneren er støv-, sprut- og frostsikkert, og er en del av flaggskipserien M.ZUIKO Pro. Det gir utrolig bildekvalitet på 1:4.0 gjennom hele spekteret fra vidvinkel til telefoto. Nærgrensen på kun 1,5 cm gir deg mulighet for ekstreme nærbilder. Objektivet blir tilgjengelig i november 2016. Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO fåren veiledende pris på 1299,00 euro.

Reis lett med den tyngste ytelsen

Olympus har i M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO levert det første profesjonelle 8.3x zoomobjektivet med fast 1:4.0 blender. Inntil nå har det vært nødvendig med minst to objektiver for å dekke brennviddespektret fra 12 til 100mm (tilsvarende 35mm: 24-200mm) for å få resultater av denne kvaliteten. Proffer kan nå kvitte seg med unødvendig utstyr, samtidig som de nyter godt av profesjonelle resultater. Denne fleksibiliteten forsterkes av det lette og kompakte Micro Four Thirds-systemet, og støv-, sprut- og frostsikringen alle Olympus M.ZUIKO Pro-produkter har. Dermed er dette objektivet den perfekte partneren til Olympus OM-D-systemet for den beste kvaliteten og som kan være med deg uansett hvor – og det vil alltid være klart til bruk.

Ned i minste detalj

Med M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO kan du ta slående nærbilder. Med en nærgrense på kun 1,5 cm kan du fange selv den minste detaljen fra kort avstand, og nyte godt av de ekstreme vidvinkelegenskapene.

Uovertruffen bildekvalitet

Bildene dette nye objektivet tar vil inspirere andre fotografer. I tillegg til den økte kvaliteten fra den faste 1:4.0-blenderen, innebygget bildestabilisering med opptil 6.5 EV-trinn kompensasjon ** leveres av Sync IS-systemet med fem-akser – den største kompenseringen som er tilgjengelig på markedet i dag. Gjenskinn er betraktelig redusert takket være objektivets Z Coating Nano-overflatebehandling. En svært rask og nøyaktig AF er også inkludert slik at du kan fange stillestående eller bevegelige motiver med den største klarheten og definisjonen. Fotografer vil også sette pris på L-Fn-knappen som brukerne kan skreddersy slik at de raskt får tilgang til spesifikke objektivsfunksjoner, samt en fokusclutch som bidrar til mykere og raskere manuell fokusering når situasjonen skulle oppstå.

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO er laget i metall, og er like tøff som det er fleksibelt. Objektivet veier kun 561 gr. Ventetiden for dette perfekte allround reiseobjektivet er nesten over. M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO blir tilgjengelig i november 2016, med en veiledende pris på 1299,00 euro.

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO Hovedfunksjoner:

> Profesjonelt 8.3x reisezoomobjektiv

> Fast 1:4.0 blender

> Støv-, sprut- og frostsikkert

> 1,5 cm nærgrense for ekstreme nærbilder

> Kombinerer opptil 6.5 EV-trinn** kompensasjon når det brukes sammen med kompatible Olympus-kameraer og innebygget femaksers Sync IS

> Z Coating Nano som reduserer gjenskinn betydelig

> Svært nøyaktig og rask AF

> L-Fn-knappp og fokusclutch

> Vekt: kun 561gr

Alle Olympus’ objektiver og kameraer kommer med gratis seks månders utvidelse* av garantien når du registrerer deg online på MyOlympus.

Powered by Labrador CMS