Samsung NX objektiver

Pressemelding fra Samsung 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye objektiver til Samsungs NX-serie

På verdens største fotomesse, Photokina, presenterer Samsung to nye objektiver til sin NX-serie med SMART-kameraer. Et vidvinkelzoom og et kort teleobjektiv som gjør at NX-brukere nå kan velge mellom totalt elleve objektiver.

Samsung var først med å introdusere støtte for Wi-Fi i kompakte, speilløse systemkameraer når den nye NX-serien (NX20, NX210 og NX1000) ble presentert tidligere i år. Nå utvides mulighetene ytterligere med to nye objektiver, som er blant de letteste på markedet. Det er et 12-24 mm zoomobjektiv og et 45 mm teleobjektiv som utgjør det tiende og ellevte av Samsungs objektiver til NX-serien.

Trives best i åpent landskap

Med en ekstrem vidvinkel er det nye zoomobjektivet 12-24 mm f4-5,6 ED lagd for landskapsfotografering. Med en kompakt form og en vekt på bare 208 gram er objektivet enkelt å ha med på reise.

Lys i mørket

Det nye teleobjektivet 45 mm f1,8 veier bare 115 gram. Med blenderen f1,8 er det et lyssterkt objektiv som gir skarpe bilder, også ved fotografering i skumring eller svakt lys innendørs. Den store blenderåpningen gir kort dybdeskarphet med dus bakgrunn som gir vakre portrettbilder. Objektivet er kompatibelt med Samsungs i-Function som gjør det enkelt å justere lukkertid, blendere og iso-instillinger.

De nye NX-objektivene 12-24mm f4-5,6 ED og 45mm f1,8 presenteres for første gang på Photokina i Køln. Objektivene finnes i butikk i løpet av november og har en estimert markedspris på 4 600 kroner (12-24mm) og 2 300 kroner (45mm). Besøk Samsungs hjemmeside for å lese mer om de øvrige objektivene i NX-serien.

Powered by Labrador CMS