miggo

Pressemelding fra Tura Scandinavia 22. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tura Scandinavia AB lanserer innovativ kamerarem

Tura Scandinavia AB lanserer miggo - verdens første multifunksjonelle kamerarem som du komfortabelt kan bære kameraet ditt med og som også beskytter det når det ikke er i bruk. miggo tilbys i to versjoner,  Strap and Wrap som er en polstret stropp som du bærer rundt halsen eller skulderen. Strap and Wrap finnes i flere fargekombinasjoner som passer både speilløse- (CSC) eller DSLR-kameraer. Grip and Wrap er en modell som bæres med håndleddet. Den er også tilgjengelig i flere farger og passer til både speilløse- (CSC) eller DSLR-kameraer.

miggo tilpasses enkelt kameraer med objektiver av ulike lengder. Kameraet kan plasseres i forskjellige stillinger avhengig av hva slags objektiv du bruker. Linsedekselet oppbevares i en praktisk innebygget lomme slik at du alltid har det lett tilgjengelig. Selv et fotostativ kan brukes sammen med miggo. Totalt lanseres det fire forskjellige farger og mønstre. miggo passer de fleste kameraer, fra kompakte og mellomstore DSL og for de fleste speilløse (CSC).

Powered by Labrador CMS