Mitsubishi Smart Kiosk

Pressemelding fra Tura Scandinavia 3. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mitsubishi Electric lanserer ny fotokiosk for detaljhandelen

La dine kunder skrive ut sine bilder i din butikk!

Mitsubishi Electric lanserer den nye Smart Kiosken, en alt-i-ett selvbetjenings fotokiosk for detaljister, butikker og andre virksomheter. Kiosken plasseres på disk eller på en benk. Tar mindre plass enn én fjerdedel av én kvadratmeter og gir utskrifter av høyeste fotokvalitet. Den har et godt utvalg av bildeformater som også passer til fotobøker, album, gratulasjonskort og kalendere.

Det er enkelt for kundene å importere bilder ved hjelp av Android og iPhone kabeltilkoblinger, fra minnekort eller fra kundens Facebook, Instagram, Picasa, Flickr og Dropbox kontoer. Kunder som laster ned Kiosk Prints app, tilgjengelig fra Apple og Google Play, kan trådløst laste opp sine bilder direkte fra en telefon eller et nettbrett. Berøringsskjermens redigeringsverktøy tillater kunder å endre størrelse eller beskjære og justere farge før de skriver ut sine bilder eller personlige fotogaver.

Hver kiosk kan leveres med et utvalg av Mitsubishi Electric skrivere for å møte ulike bruksområder og budsjett. Mitsubishi Electrics utskriftsløsninger brukes av profesjonelle fotografer, sikkerhet og medisinsk sektor samt fotobutikker og andre utsalgssteder. Kioskens skriver er utstyrt med den nyeste fargesublimeringsteknologien som gir eksepsjonell kvalitet og fantastiske utskrifter.

Kiosken kan motta automatiske oppdateringer og varsler. Fjerntilgang er mulig slik at f. eks. butikksjefer kan holde seg orientert om salget og sentralt lese bruksstatistikk i kiosker på ulike steder.

"Flere og flere mennesker tar bilder med sine smarttelefoner og får tilgang til bilder av venner og familie over sosiale medier. Det er anslått at det vil være 4 milliarder smarttelefon brukere i 2018 og 1 av 8 vil regelmessig skrive ut bilder direkte fra sin enhet. Mitsubishi Electric svarer på denne etterspørselen ved å tilby et bredt spekter av selvbetjente fotokiosker og relaterte gave produkter. Forhandlere, butikker og andre virksomheter kan dra fordeler av det raskt voksende markedet ved å møte kundenes behov.", sier Carl-L. Eriksson, ansvarlig for Mitsubishi hos Tura Scandinavia AB.

Kiosken finnes i to utførelser, som Top Set modell og som Full System.

Mitsubishi Smart Kiosk distribueres av Tura Scandinavia AB.

Powered by Labrador CMS