Olloclip Quick-Flip case og Pro -Photo Adapter.

Pressemelding fra Olloclip 24. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

olloclip INTRODUSERERQUICK-FLIP™ CASE WITH PRO-PHOTO ADAPTER FOR DEN KOMPLETTE FOTO OPPLEVELSEN

Forvandler iPhone og iPod touch til ett kompakt mobil fotostudio

Ankommer akkurat i tide for å fange dine feriebilder ute i naturen, moro og sommer, sene solnedganger og etterlengtede skoleavslutninger.

Olloclip fortsetter å ta mobil fotograferingen lenger enn noen gang med den nye, slanke, lette Olloclip Quick-Flip ™ case og Pro -Photo Adapter.

Når den brukes med Olloclip ® 3-i-ett-objektiv (kjøpes separat), forvandler Olloclip Quick-Flip case iPhone 5/4S/4 og iPod touch 5 generasjon

om til ett mobilt fotostudio med funksjoner og en funksjonalitet som tar mobil fotografering lenger enn noensinne før. Den medfølgende Pro-Photo adapteren tillater dedikerte mobil fotografer å bruke tripod stativ (eller andre festeanordninger) og på ett øyeblikks varsel levere stødighet nødvendig for ett best mulig bilde mens du er på farten.

"olloclip Quick-Flip case er laget for alle som ønsker å holde iPhone beskyttet i ett deksel mens du bruker Olloclip 3-i-1 objektivet for å fotografering og filming," sier Patrick O'Neill, administrerende direktør og grunnlegger av olloclip. "Ved å eliminere behovet for å fjerne dekselet, er fotografering/ filming enklere og mer spontant. Den nye Quick-Flip case leverer fleksibilitet for både profesjonelle og amatørfotografer som ønsker å innlemme iPhone i sitt arbeidet. "

olloclip Quick-Flip case sine funksjoner:

• QUICK-FLIP CORNER - olloclip case er spesielt designet for å gjøre ett hjørne av iPhone tilgjengelig uten å fjerne dekselet. Et hjørne av Quick-Flip saken

roterer for å gjøre telefonens kameralinse tilgjengelig slik at brukerne lett kan sette på Olloclip 3-i-1objektivet (beregnet for fish-eye, makro eller vidvinkel)

uten å fjerne dekselet.

• Utløseren - Quick-Flip roterende hjørne fungerer som en utløser som presser på "volum opp" (+)-knappen på iPhone for større letthet og bekvemmelighet.

• PRO-PHOTO ADAPTER - Den medfølgende Pro-Photo Adapter har to standard tripod mounts og en cols shoe for å feste fototilbehør som stativer, video lys eller mikrofoner (ikke inkludert).

• IPOD TOUCH - For å få større fleksibilitet, en spesiell adapter til olloclip casen kan brukes med iPod Touch femte generasjon.

• Robust og lett design - olloclip Quick-Flip case er laget av polykarbonat materiale, måler 5 "H x 2,43" W x 0,43 "D (126mm H x 62mm W x 11mm D) i størrelse, og veier kun 0,6 gram (17 gram), og 1,1 gram (31 gram) med Pro-Photo Adapter.

olloclip 3-i-1-objektiv og Quick-Flip case er de første i en serie av innovative produkter designet som kreative verktøy for mobil fotografering / filming.

Den nye Olloclip ™ photo app er nå også tilgjengelig for nedlasting i iTunes App Store.  https://itunes.apple.com/us/app/olloclip/id646081887?mt=8.

Andre produkter under olloclip ™-merket er nå under utvikling og vil fortsette å utvide grensene for hva som kan oppnås med ett mobilkamera.

PRIS OG FORPAKNING

• olloclip Quick-Flip case til iPhone 4/4S og 5 kommer i hvit eller gjennomsiktig sort og selges for NOK 999 NOK

• olloclip 3-i-1 objektivet for iPhone 4/4S og 5 selges for NOK 629,00.

• olloclip ® iPod touch linseadapter er tilgjengelig for iPod touch 4 og 5 generasjon medfølger olloclip objektivet men kan også kjøpes separat for NOK 449.

• olloclip Quick-Flip case og olloclip 3-i-1-objektiv kan kjøpes enkeltvis eller som en pakke på for eksempel www.eplehuset.no,  www.cdon.no eller www.boardshop.no

Powered by Labrador CMS