Seek Thermal

Pressemelding fra Tura Scandinavia 19. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Seek Thermal

Avansert termokamera for smarttelefon

Seek Thermal utvikler og produserer termiske kameraer av høy kvalitet, til en folkelig pris. Tura Scandinavia introduserer nå to modeller av infrarøde kameraer for både Android og iOS. En med detektert rekkevidde fra 20 cm til 500 meter og en fra 20 cm til 300 meter. Kameraet registrerer infrarødt lys som alle objekter avgir og kameraet bruker data fra mer enn 32000 termiske piksler for å skape et synlig bilde på smarttelefonen som gjør at den kan brukes både i dagslys og i totalt mørke.

Et varmesøkende kamera har flere bruksområder. De gir trygghet og sikkerhet i hjemmet, utendørs og camping, på jakt, men også til båtliv for å oppdage og lokalisere skadelige objekter i vannet når det er mørkt. Dyreeiere kan finne bortkomne dyr om natten eller under dårlige lysforhold. Det er også et godt arbeidsverktøy. Du kan foreta deg energitilsyn for å oppdage vannskader, manglende isolasjon og luftlekkasje for å redusere kostnader. Elektrikere kan identifisere elektriske kortslutninger, løse forbindelser og andre sikkerhetsrisikoer.

Seek Thermal distribueres av Tura Scandinavia AB.

Spesifikasjoner:

Priser:

Art.nr: 573459 - Veil pris 2999,-

SEEK Thermo Android Micro USB Svart

Art.nr: 573457 - Veil pris 2999,-

SEEK Thermo iOS Lightning Svart

Art.nr: 573458 - Veil pris 3499,-

SEEK Thermo Extended Range Android Micro USB

Art.nr: 573456 - Veil pris 3499,-

SEEK Thermo Extended Range iOS Lightning Svart

Powered by Labrador CMS