Nikon Coolpix S6600 og L620

Pressemelding fra Nikon 6. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer wifi-kameraet COOLPIX S6600 og superzoomeren COOLPIX L620

Nikon lanserer COOLPIX S6600 som har vridbar skjerm, innebygd WiFi og et NIKKOR-objektiv med hele 12 ganger zoom. I tillegg lanseres COOLPIX L620 som er et ergonomisk kamera med superzoom og filmopptak i full HD-kvalitet.

Den vridbare skjermen på S6600 er utviklet for å gjøre det enkelt å ta bilder fra ulike vinkler, for eksempel perfekt til å ta et selvportrett på en armlengdes avstand. Med funksjonen «Bevegelseskontroll» kan du ta stillbilder eller spille inn film og samtidig zoome når kameraet er i selvportrettmodus.

Kameraet har en rekke funksjoner som gir gode bilder under alle forhold. En bakbelyst CMOS-sensor med 16 megapiksler og 12 ganger optisk zoom sikrer klare bilder og filmer i dagslys så vel som under dårlige lysforhold. Jon Aasen, Produktspesialist i Nikon Norge, sier kameraet er tynt nok til å at det kan ligge i lommen.

– Kameraet er avansert nok til at du kan imponere med gode bilder og filmer. Kameraet appellerer til alle fotointeresserte som ønsker å ta bedre bilder fra nye vinkler, sier han.

COOLPIX S6600 har en rekke funksjoner i form av filtre og effekter. For eksempel kan du med hurtigeffektfunksjonen ta i bruk spesialeffekter via et enkelt knappetrykk rett etter at bildet er tatt. Dette gjør at du kan legge til din egen kreative vri før bildet lastes opp. Kameraet har 30 ulike effekter og 18 scenemoduser.

Kameraet er tilgjengelig fra 22. august i fargene sort, rød, lilla og hvitt, og har en veiledende pris på 1.790,-.

Skapt for å imponere

COOLPIX L620 er et nytt kamera i L-serien med kraftig zoom. En CMOS BSI-sensor med 18 megapiksler og et 14 ganger vidvinklet NIKKOR zoomobjektiv sikrer høy bildekvalitet samtidig som kameraet er enkelt i bruk.

– Det er ergonomiske kameraet med sine krystallklare tre tommers LCD-skjerm er perfekt for alle som ønsker et intelligent kamera med kraftig zoom, kreative effekter og film i full HD. Kameraet er designet slik at du får plass til AA-batterier i grepet, noe som gjør det enkelt å bytte batterier for å fortsette å ta bilder. De fine bildene er sikret i alle situasjoner takket være 18 scenefunksjoner, sier Jon Aasen.

COOLPIX L620 er utstyrt med funksjoner som lettvint panorama, reduksjon av uskarphet, optisk bildestabilisator (VR) og målsøkende AF.

Kameraet er tilgjengelig fra 22. august i sort og rødt, og har en veiledende pris på 1.790,-.

Powered by Labrador CMS