Nikon D3400

Pressemelding fra Nikon 17. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon D3400 – nybegynnerkamera med SnapBridge

Nikon presenterer D3400, et digitalt speilreflekskamera i DX-format som gjør det enkelt å ta bilder i høy kvalitet – for så å dele dem øyeblikkelig. D3400 er Nikons første digitale speilreflekskamera for nybegynnere som er oppgradert med SnapBridge.1

Nikons SnapBridge benytter teknologien Bluetooth® low energy (BLE)2 slik at kameraet hele tiden, og med lavt strømforbruk, er koblet til en smarttelefon eller et nettbrett. Du kan synkronisere bilder automatisk mens de blir tatt, uansett hvor brukeren er. Bildene er på smarttelefonen som er koblet til kameraet, klare for deling, uten anstrengelser og uten venting.

Takket være kameraets store sensor på 24,2 megapiksler i DX-format, en kraftig EXPEED 4-prosessor og NIKKOR-objektivet kan du ta svært detaljrike bilder. Brukere kan glede seg over mulighetene til å ta imponerende bilder i dårlig lys og skape portretter med jevn, uskarp bakgrunn. Når brukeren går fra stillbilder til film, gjør funksjonen D-film det enkelt å ta opp video med kinopreg. Selv nybegynnere kan enkelt filme i naturlig lys og få motivene til å stå frem mot vakker uskarp bakgrunn ved hjelp av et raskt NIKKOR-objektiv.

Jordi Brinkman, produktsjef for Nikon Europe, sier D3400 er et spennende tilskudd til Nikons vellykkede D3000-serie.

– Det har arvet førsteklasses teknologi fra Nikons mer avanserte digitale speilreflekskameraer og gir mer av den brukervennligheten som kameraer for nybegynnere er kjent for. Spesielt gir den permanente tilkoblingen ved hjelp av SnapBridge brukerne mulighet til å utforske ‘ordentlig’ fotografering mens de fortsatt har tilkoblingen de er vant til fra smarttelefonen, sier han.

Flere hovedfunksjoner

Et lite, digitalt speilreflekskamera som tar bilde etter bilde: Ta opptil 1200 bilder på én lading3 takket være kameraets lave strømforbruk og batteriets høye kapasitet.

Ypperlig i svakt lys: ISO 100–25 600, en økning på ett trinn i forhold til den maksimale ISO-verdien på D3300.

Guide-funksjon: For de som bruker et digitalt speilreflekskamera for første gang.

Fordelen med digitale speilreflekskameraer fra Nikon: Meget stor hastighet, stor nøyaktighet og enkel håndtering med knivskarp autofokus (AF) og lyssterk optisk søker.

D-film: Tar opp jevne videoer i full HD ved bildefrekvens opptil 50p/60p.

Utvidbart system: Kompatibelt med hele utvalget av NIKKOR-objektiver for DX-format og brukervennlige Nikon-blitser.

Sett: D3400 leveres i sett med flere alternativer som omfatter kamerahus og ett eller to NIKKOR-objektiver. En fleksibel standardzoom dekker de fleste behov. For de som strekker seg mot horisonten, finnes et sett som inneholder objektivet AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR. Sett med AF-P NIKKOR-objektiver er et godt valg for dem som liker å filme, da disse objektivene fokuserer raskt og stille og gir jevne videoer praktisk talt uten motorstøy.

Kamerahuset er tilgjengelig fra 15 september 2016 til en veiledende pris fra 4.990,-, mens veiledende pris på kit starter på 5.890,-.

Powered by Labrador CMS