Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 75–300 mm

Pressemelding fra Olympus 30. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus oppdaterer superzoom for PEN og OM-D

Olympus har i årtier tilhørt verdens absolutt fremste objektivprodusenter, med optikk som topper internasjonale tester. Systemstandarden Micro Four Thirds er i dag størst på markedet, og objektivfamilien til kameraer som PEN og OM-D vokser stadig. Et viktig argument i valget av kompakt systemkamera.

Refleksfritt superzoomobjektiv til konkurransedyktig pris

M.ZUIKO DIGITAL ED 75–300 mm 1:4,8–6,7 II har fått ny design inspirert av profesjonelle objektiver for å matche Olympus OM-D og PEN-kameraene bedre. Objektivet veier bare 425 gram og er meget kompakt med tanke på den lange brennvidden.

Objektivet har meget gode optiske egenskaper med Super ED (ekstra lav spredning), ED og HR (høy brytningsindeks)-linser. Linseelementene er behandlet med Olympus' avanserte Zero Coating som effektivt eliminerer skyggebilder (ghosting) og gjenskinn over hele zoomomfanget, selv i meget sterkt lys.

Stille autofokus og jevn defokusering av bakgrunn

Objektivet har sirkelformet blenderåpning for jevnere defokusering av bakgrunnen når du vil ha liten dybdeskarphet. Autofokusmekanismen er meget stille takket være MSC-teknologien (film og stillbilde), noe som gjør objektivet ideelt når du filmer.

Sammenlignet med liknende høykvalitetsobjektiver på markedet får M.ZUIKO DIGITAL ED 75–300 mm 1:4,8–6,7 II en meget konkurransedyktig pris.

Objektivet vil være på markedet i mars, i prisklassen 4 900 kroner.

* Tilsvarende 35 mm-format.

Komplett spesifikasjon finnes på www.olympus.no

Powered by Labrador CMS