Olympus OM-D E-M1 Mark II

Pressemelding fra Olympus 2. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye OM-D E-M1 Mark II setter standarden for hurtighet og mobilitet

Det nye OM-D E-M1 Mark II vil uten tvil overgå alle forventninger for en speilløs-modell, og gi professionelle og entusiaster akkurat det de ønsker seg. Denne milepælen av et kamera vil levere førsteklasses bildekvalitet med en hastighet uten sidestykke, samtidig som det er ultraportabelt.

Det nye OM-D E-M1 Mark II er et av Olympus’ beste kameraer noensinne. Som en del av Olympus’ klare standpunkt i det profesjonelle markedet, kommer det også nye servicepakker for OM-D E-M1 Mark II som lar profesjonelle eiere ta bilder uansett forhold. Samtidig utvides porteføljen med en rekke tilbehør og flere PRO-objektiver. OM-D E-M1 Mark II vil være tilgjengelig som kun kamerahus for 19 999 kroner, eller som kit med M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO for 26 999 kroner fra desember 2016.

Nøkkelfaktaene om OM-D E-M1 Mark II ser ut som ønskelisten for det ideelle, fleksible kameraet enhver fotograf har drømt om: Det oppfyller kravene til seriøse entusiaster og profesjonelle innen natur-, dokumentar- og reisefoto med hurtigheten, mobiliteten og bildekvaliteten sin. Det er det raskeste kameraet i sin kategori, med uovertrufne serieopptaksfunksjoner og et utrolig raskt autofokussystem og det er en del av en helhetlig tilnærming som inkluderer profesjonelt tilbehør, PRO-optikk og en dedikert service.

Profesjonell service

Olympus strekker seg ekstra langt hva gjelder kundeservice, og tilbyr OM-D E-M1 Mark II-eiere tre serviceprogrammer i det nye konseptet OLYMPUS PRO Service. OLYMPUS PRO Service lanseres i 17 europeiske land, flere detaljer finner du på Olympus’ nettside.

Optikk og tilbehør

OM-D E-M1 Mark II er kompatibelt med Olympus’ utvalg av Micro Four Thirds-objektiver og tilbehør for proffer, inkludert det helt nye HDL-9 battergigrepet, som ikke bare inneholder et ekstra batteri for å gi opp til 880 bilder, men også er ergonomisk utformet med dedikerte piltaster som gir samme betjeningsmulighet vertikalt som horisontalt. Skreddersydde kameravesker, nye blitser og et undervannshus med en rekkevidde på 60 meters dyp er andre smarte tilskudd til OM-D-systemet. Olympus’ nye flaggskipsystem ble utviklet for å gjøre proffotografering raskere, lettere og mer effektivt – uansett hvor og når. Oppdrag utført.

Som alle andre Olympus-objektiver og kameraer, kommer OM-D E-M1Mark II med en gratis seks måneders utvidet garanti når kameraet registreres via MyOlympus.**

Produktspesifikasjon kan endres uten varsel. Vennligst se Olympus’ nettside http://www.olympus-europa.com for de siste spesifikasjonene.

* Sprutsikkert i henhold til IEC standard publisering 529 IPX8. Støvsikkert og frostsikkert i henhold til Olympus’ testforhold.

** Seks måneder i tillegg til lovpålagt garanti i kjøpslandet.

Powered by Labrador CMS