Olympus PEN E-PL7

Pressemelding fra Olympus 28. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kunsten å ta fantastiske selfies

Olympus PEN E-PL7 er det ”ultimate kameraet for motebloggere”, sier Laetitia Wajnapel på motebloggen mademoisellerobot.com. Prøv det nye E-PL7, og du vil forstå. Designet, den praktiske størrelsen og følelsen av kvalitet skiller den fra alle plastaktige og klumpete systemkameraer. For hvem vil ikke ha et elegant kamera som dessuten tar fantastiske bilder og selfies?

Olympus er ledende innen kompakt kamerateknologi og optikk. Med PEN og OM-D har selskapet satt nye tekniske standarder som har fått mange utmerkelser for sin bildeteknologi og et design som vekker oppsikt.

PEN E-PL7 er utstyrt med en ny og kompakt ”pannekakezoom” av høy kvalitet tilsvarende 28–84 mm* som passer like godt for gruppebilder som portretter. Modellen finnes i elegant hvitt, svart eller sølv, og er på markedet i slutten av september 2014.

Suverene selfies og bildeserier

Med E-PL7 behøver du ikke ha noe speil i håndvesken. Flipp den skarpe tre-tommersskjermen rundt, så ser du deg selv. Kameraet stilles automatisk i "selfie-modus", og du kan justere innstillingene direkte på skjermen. Vil du ta en gammeldags selfie er det bare å berøre skjermen. Eller hvorfor ikke ta en hel serie flotte selfies?

Bruk din IOS- eller Android-telefon og opplev total trådløs frihet! Still inn seriebildeopptak og intervall. Fokuser, juster blender og lukker for flott uskarphet i bakgrunnen eller maksimal dybdeskarphet. Ta hele ”paparazzi serier” i rask rekkefølge eller justere intervallet og posere som i en fotoautomat. Du behøver ikke røre kameraet, men kan gjøre alt direkte fra mobilen og ha full kontroll over bildet hele tiden ved hjelp av skjermen på mobilen din.

Enestående inntrykk

E-PL7 er et designikon og er like lett å bruke som smarttelefonen din. Samtidig leverer det en profesjonell bildekvalitet, selv i vanskelige lyssituasjoner. For som bloggeren Anne-Kathrin Bieber fra Les-attitudes.com påpeker, er kameraet mye mer enn bare pen design. ”PEN er et godt alternativ til et vanlig DSLR, og perfekt for meg som moteblogger”.

Ubegrenset kreativitet

Oppkoblingsmuligheten mot mobilen og at et profesjonelt kamera er så lett å bruke og har så mange kreative muligheter, imponerer bloggere. Ann-Kathrin som gir moteråd til tusenvis av lesere hver måned, stemmer i: "Det finnes utrolig mange innstillinger og filtre i et så praktisk kamera".

For eksempel Live Guide, som lar deg justere ulike innstillinger på en intuitiv måte med berøringskontroller på skjermen og se resultatet direkte. Det har aldri vær enklere å få sofistikerte, profesjonelle effekter. Du har 14 filtre, inklusive nye Vintage og Partial Color, som du kan bruke direkte i kameraet på bildet eller filmen du har tatt.

Øyeblikkelig deling

Olympus OI.Share er en gratisapp som du kan laste ned til din IOS- eller Android-telefon. Du kobler enkelt opp din PEN via mobilen og deler dine bilder med alle venner og følgere på sosiale medier. Trykk på LCD-skjermen på kameraet, og les av QR-koden med mobilen. Klar til å dele!

Med et kamerahus i helmetall, bildeteknologi i særklasse og Olympus PEN kraftig stemplet på fronten, viser E-PL7 at du ikke behøver å ha et klumpete DSLR for å stå side om side med profesjonelle fotografer ved catwalken.

FAKTA OM PEN E-PL7:

>  Utsøkt design, kompakt hus i retrostil og helmetall

>  Spesielt utviklet for å ta førsteklasses selfies

>  Fjernkontrollert forhåndsvisning og selfies via smarttelefon med seriebilder og selvutløst intervallopptak

>  Stor tilt- og vridbar høyoppløst LCD berøringsskjerm for å ta selfies

>  Automatisk selfie-innstilling, inklusive vidvinkelmodus og portrettprogram

>  14 filtre som tilfører et omfattende utvalg kreative effekter

>  Innebygd Wi-Fi for parkobling av kamera og kompatibel med smarttelefon via appen Olympus Image Share

>  Live Guide for justering av manuelle innstillinger i sanntid

>  Dedikert motetilbehør, objektiv og undervannssett

>  Leveres med et slankt, utbyttbart zoomobjektiv 14–42 mm 1:2,5–5,6 EZ (tilsvarer 28-84 mm for 35 mm)

>  Suveren bildekvalitet som følge av en 16,1 megapikslers Live MOS-bildebrikke og TruePic VII bildeprosessor

>  Meget rask autofokus og oppstart

Produktspesifikasjoner kan endres uten ytterligere informasjon. For aktuell og komplett spesifikasjon, se www.olympus.no

* Tilsvarende 35 mm

Powered by Labrador CMS