Olympus STYLUS 1s

Pressemelding fra Olympus 13. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt alt-i-ett med økt zoomomfang

Olympus har i flere tiår tilhørt verdens fremste produsenter av kompakte systemkameraer og objektiver som topper internasjonale tester. OM-D E-M1 satte en helt ny standard for kompakte D-SLR-kameraer og med STYLUS 1s viser Olympus at et kompaktkamera kan matche digitale systemkameraer. Det oppgraderte Olympus STYLUS 1s finnes i butikkene i sommer i prisområdet 4599,-.

Økt zoomomfang som sikter på D-SLR

STYLUS 1s er kompakt, men bildekvaliteten i den faste zoomen i.ZUIKO.DIGITAL matcher, ja til og med slår, mange D-SLR innstegsmodeller. Objektivet er nå kompatibelt med de kompakte konverterne WCON-08X** vidvinkel og TCON-17X*** tele som øker brennvidden (22,4-510 mm*) uten å påvirke objektivets lysstyrke på 1:2,8.

Leter du etter et virkelig kompakt og lett kamerasystem for reisen, så er STYLUS 1s i en klasse for seg. Perfekt for vidvinklede bilder i trange miljøer og storslagne landskap. Den innebygde zoomen i kombinasjon med vidvinkel- og telekonverter tar minimalt med plass, og har D-SLR-kameraets fordeler, men uten vanskelige objektivbytter.

Stilsikker toppmodell viser veien

Nye STYLUS 1s er akkurat som forgjengeren bygget i metall, men føles enda mer elegant og flottere i hånden. Ny tekstur gjør grepet bedre og forsterker kameraets solide kvalitetsfølelse. En liten, ny designdetalj som stikker seg ut er objektivets blå ring som forsterker slektskapet med Olympus' hig-end objektiv ZUIKO DIGITAL.

STYLUS 1s utfordrer tradisjonelle kamerakategorier med en bildekvalitet og funksjonalitet som matcher D-SLR, men uten tungt, klumpete utstyr å dra på. Dessuten er kameraet meget brukervennlig med manuelle og automatiske kontroller, rask autofokus og trykkfølsom utløser.

Automatisk øyesensor starter kameraets store, høyoppløste elektroniske søker lynraskt i det øyeblikk du setter kameraet til øyet. Trådløs fjernstyring av kameraet via smarttelefon og appen OI.Share v2.5. Intervallbildeopptak og Time Lapse, presisjonsfokusering og Fokus Peaking som forenkler manuell innstilling av skarpheten akkurat der du vil ha den.

Utvidet garanti

Eiere av nye kameraer fra Olympus får seks måneder utvidelse av forbrukergarantien ved registrering av kameraet på MyOlympus.

Produktspesifikasjoner kan endres uten ytterligere informasjon. For aktuell og komplett spesifikasjon, se www.olympus.no

* Tilsvarende 35 mm

** CLA-14 adapter kreves

*** CLA-13 adapter kreves

Powered by Labrador CMS