Samsung NX3000

Pressemelding fra Samsung 8. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta tidenes selfie med Samsung SMART Camera NX3000

Kompakt systemkamera i retrostil

Nå lanseres Samsung SMART Camera NX3000, et kompakt systemkamera i retrostil som bringer minnene tilbake til en analog tidsalder. I kontrast til utsiden er innsiden fylt med moderne teknologi som lar fotoentusiaster dokumentere livene sine med høyoppløselige bilder.

NX3000 har en tretommers skjerm som kan vendes fra baksiden av kameraet til forsiden, og funksjonen Wink Shot som lar deg ta bilder ved å vinke til kameraet når du er klar. Disse funksjonene gjør at du kan ta en perfekt selfie i én bevegelse, bare vend skjermen, fokuser og vink.

Funksjonen Tag & Go er også integrert i NX3000, og gjør det mulig å dele bilder med andre raskt og trådløst. Funksjonen Photo Beam lar deg sende bildene til andre NFC-enheter gjennom en enkel berøring mellom enhetene.

Kameraet har en 20,3 MP APS-C COS-sensor, en lukkertid på 1/4000 og tar fem bilder per sekund når du tar bilder i serie. Inkludert i pakken kommer også Samsungs nye 16-50 mm F3,5-5,6 Power Zoom ED OIS-objektiv. Det kompakte og kraftige objektivet hjelper deg å ta skarpe bilder selv når du bruker zoom-funksjonen for fullt. Kameraet kan også styres med smarttelefonen din ved hjelp av Remote Viewfinder Pro.

NX3000 kommer i fargene hvit, svart og brun, og veiledende pris er kr 4 300 kroner. Tilgjengelig i butikk fra begynnelsen av juni.

Powered by Labrador CMS