Tamron SP 24-70mm F2,8 Di VC USD

Pressemelding fra Focus Nordic 13. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tamron lanserer lyssterk vidvinkelzoom for kameraer med fullformat sensor.

Tamron, en av verdens ledende produsenter av optikk lanserer i disse dager et helt nytt og revolusjonerende objektiv, Tamron SP 24-70mm F2,8 Di VC USD (modell A007), et lyssterkt vidvinkel zoomobjektiv med VC (Vibration Compensation) bildestabilisering og en egenprodusert USD motor (Ultrasonic Silent Drive). Det nye objektivet er meget kompakt og har en meget høy oppløsning.

Årsaken til den meget høye oppløsningen er den optiske konstruksjonen og bruken av høykvalitets glass med bl.a. tre LD glasselementer, tre støpte asfæriske linser, et hybrid-asfærisk linseelement og to XR glasslinser (extra refractive index). Den runde blenderåpningen har en tilnærmet sirkulær form som gir bildene en meget spesiell bokeh.

"Tamrons VC teknikk gjør at du kan ta håndholdte bilder med lange lukkertider i dårlig lys, noe som gir en øket detaljskarphet", sier Bjørn Fritzen hos Focus Nordic, den nordiske importøren for Tamron.

I tillegg til Tamrons hurtige og lydløse USD teknikk (Ultrasonic Silent Drive) har også objektivet en smidig mekanisme for kontinuerlig manuell zoom. Objektivet er konstruert for tøffe forhold og det er både fukt- og støt-sikkert.

Tamrons patenterte bildestabiliseringsmekanisme (VC) består av tre spoler for å kompensere mot bevegelser. Linseelementene holdes på plass med kulelagerkuler som gir nøyaktige bevegelser med minimal friksjon. Objektivet er meget stillegående og er konstruert med de siste forbedringer innen software og teknikk.

Pris og levering.

Modellen til Canon er forventet medio mai, Nikon modellen medio juni og Sony i juli. Forventet pris vil bli kr 9.995,-

Tekniske spesifikasjoner

Powered by Labrador CMS