TT Micro Magic Cam HD50S

Pressemelding fra TT Micro 14. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Allsidig kamera for bilturer og sportsaktiviter

TT Micro presenterer bil- og actionkameraet Magic Cam HD50S

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, presenterer nå et helt nytt bil- og actionkamera fra AEE, Magic Cam HD50S. Med kontinuerlige opptak og automatisk overskriving av gamle data, får du garantert med deg alt som skjer foran bilen din og gode opptak av alle dine actionfylte opplevelser.

Det nye AEE Magic Cam HD50S er praktisk enten du ønsker å filme sportslige aktiviteter eller ha oversikt over hva som skjer foran bilen til enhver tid – skulle et uhell inntreffe vil du dermed ha video av hendelsen tilgjengelig i sanntid. Med muligheten til å velge om man vil bruke kameraet inne i bilen eller ute på tur, er HD50S allsidig nok til alltid å være en foretrukken reisekamerat.

Smarte funksjoner i et kompakt design

Magic Cam HD50S er et lite og kompakt kamera som er ment å plasseres på dashbordet i bilen. På denne måten vil kameraet kunne filme kontinuerlig mens du kjører, uten at du trenger å tenke på å skru det på eller sjekke om minnebrikken er full. Kameraet starter nemlig automatisk når tenningen slås på ved hjelp av den medfølgende laderen, og filmer til minnebrikken er full, for så å begynne forfra ved å overskrive gammel data. Opptaket, som foregår i 15 minutters-intervaller, garanterer dermed at du aldri går glipp av noe på veien, og har tilgang på video i sanntid om et uhell skulle inntreffe.

Magic Cam HD50S følger deg på veien og dokumenterer dine omgivelser med en synsvinkel på 170 grader. En funksjon for høyhastighetsopptak gir deg mulighet til å fange bevegelser som ellers ikke er mulig å se, og skulle du ha behov for å fange ett spesielt øyeblikk, lar kameraet deg også ta stillbilder.

Bruk HD50S som sportskamera

HD50S veier kun 81 gram , og dens kompakte design sammen med en oppløsning på 720P gjør kameraet ideelt å ta med seg på tur. En innebygget LCD-skjerm lar deg se motivet du filmer i sanntid, og en innebygget mikrofon sørger for å fange opp alle lydene i dine omgivelser. Det medfølgende kamerahuset gjør også HD50S vanntett ned til 20 meter, noe som gjør det godt egnet til å bruke ved sportslige eller andre utendørsaktiviteter. Fjernkontrollen som hører til er også vanntett, og tilfører kameraet flere bruksområder, selv ved våte aktivteter. I forhold til andre actionkameraer på markedet, vil dette være et godt alternativ i en rimelig prisklasse.

Tekniske spesifikasjoner:

• Vanntett ned til 20 meter

• Kamera filmer i mov.-format

• F/2.8 blenderåpning

• LCD-skjerm for sanntidsvisning

• Batterikapasitet: 4 timer

• Loop-opptak og tidsvisning

• Innebygget oppladbart batteri

• Fjernkontroll

• Innebygget mikrofon

• Bil-lader og sugekoppfeste følger med

• Eksisterende fester til andre AEE kamera passer kameraet

• Støtter microSD-kort opptil 32GB (medfølger ikke)

Pris og tilgjengelighet

AEE Magic Cam HD50S er allerede tilgjengelig i butikk og har en veiledende pris på 1495 kroner.

Powered by Labrador CMS