TT Micro Magic Cam SD22

Pressemelding fra TT Micro 30. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fang sommerens actionfylte opplevelser på film

TT Micro presenterer actionkameraet Magic Cam SD22

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, presenterer nå et helt nytt actionkamera fra AEE med full-HD og større utstyrspakke enn noen gang.

Surfing i eksotiske strøk, padling i strie elver eller dykking i ukjente farvann – nå kan du gå sommerhalvåret i møte med visshet om at alle dine actionfylte opplevelser kan gjenskapes i krystallklar kvalitet. Med Magic Cam SD22 har AEE forbedret en rekke funksjoner slik at du kan ta vare på dine opplevelser på best mulig måte. Stabilitetssensoren er blant annet forbedret slik at filmingen din får et stødig resultat uansett hvilke aktiviteter du holder på med, og nye linser gir høyere brennvidde og bedre fargemetning og dermed skarpere og finere bilder enn ved tidligere modeller.

Kvalitet i et kompakt design

Magic Cam SD22 er et lite og kompakt videokamera som er lett å ta med seg på tur. Det er utstyrt med en justerbar vidvinkel som gir deg ekstra bred synsvinkel på 175 grader under opptak, og lar deg fange alle omgivelsene rundt din aktivitet. Laserpekeren i videokamera viser deg dessuten hele tiden hvor du filmer. Med mulighet for ISO- og kontrastjustering samt en egen innstilling ved dårligere lysforhold, får du en høy bildekvalitet uansett.

En innebygget funksjon for timelapse-fotografering gjør at du også kan gjøre opptak hvor kameraet automatisk setter sammen bilder i intervaller og skaper imponerende effekter, spesielt ved filming over store områder, av folkemengder eller nedover snøtunge fjell. Den doble innebygde mikrofonen fanger opp alle lydene i dine omgivelser, og skulle du ha behov for å fange opp enda mer lyd, har du mulighet til å sette på en ekstern mikrofon.

Innholdsrik utstyrspakke

AEEs nyeste actionkamera, Magic Cam SD22 kommer med en utstyrpakke som er større enn noen gang. Med det gjennomsiktig kamerahuset er kameraet vanntett ned til 60 meter og gjør det ideelt å ha med på aktiviteter i vann. Kamerahuset kommer med to dører av ulike størrelser, slik at du selv kan velge om du vil bruke videokameraet med eller uten et ekstra batteri. En medfølgende batteripakke festes enkelt bakpå kameraet og gir deg dobbelt så lang batterilevetid. Linsedekselet som følger med kamerahuset beskytter kameraet når det ikke er i bruk, og ulike fester for utendørs- og innendørsaktiviteter sikrer at kameraet sitter stabilt i enhver sammenheng.

Inkludert i utstyrspakken er også en fjernkontroll, ekstern batteripakke for dobbel batteritid og en avtagbar LCD-skjerm med mulighet for å se motivet du filmer i sanntid.

Tekniske spesifikasjoner

• IP68-godkjent ned til 60 meter

• ISO- og kontrastjustering

• F/2.6 blenderåpning og Low-lux-funksjon

• Filmer i mov.format

• Opptakstid: 2,5 timer på ett batteri + 2,5 timer med batteripakken

• Innebygd dobbel mikrofon og mulighet for ekstern

• Avtagbar skjerm for bruk med og uten LCD eller batteripakke

• Minnekortbeholderen er kompatibel med microSD-kort opptil 64GB.

Pris og tilgjengelighet

AEE Magic Cam SD22 er tilgjengelig i butikk fra midten av mai og vil ha en veiledende pris på 2199 kroner.

Powered by Labrador CMS