FRA IT TIL HVITT

IT-serviceselskapet Info Care Norge AS vil også begynne med reparasjon av hvitevarer.

InfoCare, som startet i Kristiansand i 1986, fylte 25 år i 2011. De beskriver seg selv som Nordens ledende innen sitt fagfelt, og har 2.200 medarbeidere i Norden og 600 i Norge. Av 76 servicepunkter i Norden er 18 egne kontor i Norge, og åtte nordiske verksteder med tre av disse her til lands: i Oslo, Kongsvinger og Haugesund.

– Vi har jobbet som totalleverandør – verksted, lager, logistikk, og vi har forholdt oss til ulike leverandører innen IT, forteller direktør Arild Nybø.–Vi har vært veldig forsiktig med å gå inn på hvitevarer. Vi har brukt lang tid og snakket med mange for å gjøre oss opp en mening. Nå har vi sagt at nå gjør vi det. Det er ikke en trussel, la han til og poengterte:–Vi kommer ikke til å si at vi kan fikse alle hvitevarer. Vi har ingen egen kompetanse, så derfor må vi samarbeide med andre firma.

Ønsket på hvitt

Overfor fagbladet Elektronikkbransjen presiserer Nybø dette.– Vi har kompetanse på reparasjoner av hvitevarer enkelte steder i Norge, mens andre steder må vi samarbeide med andre.

Ifølge Arild Nybø ønsker Info Care Norge AS å være en administrator.

– Vi tror vår multihåndteringav varer er viktig. Vi er god som totalleverandør, på struktur og prosesser. Vi har verktøy og IT-systemer. Vi har god geografisk dekningsgrad. Men våre teknikere er IT-folk, sier Nybø.

Han forteller videre at Info Care Norge AS’ logistikk- og servicesystemer har fått mye skryt fra kundene og at firmaet stadig får høre følgende utsagn:

– Hvorfor tar dere ikke dette inn i hvitevarebransjen?

På kundelisten til Info Care Norge AS finner vi blant andre Norsk tipping, Viasat, Oslo kommune, Elkjøp, Expert, Philips og Samsung.Og det gjør de nå altså i 2012. Mer detaljer om fremdriften kommer senere.

Bare få dager etter opptredenen på Hvitevaredagene kan Arild Nybø fortelle at de har fått enormt med henvendelser fra hvitevareleverandører.

–Vi er klare allerede 1. mars 2012 om vi får inngått avtaler før nyttår, sier Nybø.

Powered by Labrador CMS