Response Nordic er kåret til årets distributør av GoPro. F. v. markedssjef Brage Smith, daglig leder Are Pedersen, toppsjef og grunnlegger av GoPro Nick Woodman, og Olle Papec Friis, ansvarlig for Sverige, Danmark og Finland. Foto: Response Nordic

RESPONSE NORDIC OVERTAR BENELUX

Response Nordic overtar distribusjonen av GoPro også i Belgia, Nederland og Luxemburg, i tillegg til Norden. Nylig kåret GoPro dem til årets distributør.

Publisert

Administrerende direktør Are Pedersen i Response Nordic AS sier dette er et stort marked med store muligheter for dem som distributør.

– Dette er et tegn på tillit til den jobben vi har utført gjennom mange år for GoPro. Ekstra stas ble det da GoPro utnevnte Response Nordic som «Distributor of The Year 2017», sier Pedersen i en pressemelding.

Response Nordic AS omsatte i 2017 for 345 millioner kroner, og venter nå en samlet omsetning i størrelsesorden 500 millioner kroner.

Response Nordic har datterselskaper i Sverige, Finland og Danmark.

For oss er det spesielt motiverende at et selskap med hovedkontor, lager og distribusjon i Trondheim også viser seg konkurransedyktig i det europeiske markedet

– Vi vokser nå videre og overtar rettighetene også for BeNeLux. For oss er det spesielt motiverende at et selskap med hovedkontor, lager og distribusjon i Trondheim også viser seg konkurransedyktig i det europeiske markedet, heter det i pressemeldingen.

Alene siden 2015

I 2015 tok Response Nordic over som enedistributør av GoPro i Norden, og selskapet var ifølge pressemeldingen per 1. juni 2018 den største GoPro-distributøren i Europa.

– Helt siden etableringen i 2000 har vi jobbet med å levere merkevarer med sterk markedsposisjon til våre kunder. For å opprettholde vår posisjon, er det avgjørende å være attraktiv som samarbeidspartner for nye merkevarer. For å styrke denne posisjonen har vi en klar strategi om å utvide vårt marked til å tilby distribusjon også utenfor Norden. Dette både for å være attraktiv i et større marked, men også kunne være attraktiv partner til flere merkevarer som ønsker å benytte seg av vår kompetanse og distribusjon, heter det i pressemeldingen.

I tillegg til GoPro distribuerer Response Nordic varemerker som Volcom, PolarPro, Nitro og Armada.

Powered by Labrador CMS