Nikon Monarch teleskop-serie

Pressemelding fra Nikon 14. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon introduserer den nye teleskopserien MONARCH

Nikon er stolte av å annonsere lanseringen av de nye MONARCH teleskop modellene. Lanseringen består av fire teleskop og tre okularer som er spesialdesignet for denne serien. Takket være en nytt optisk design gir MONARCH teleskopene høy optisk ytelse og et krystallklart synsfelt. De nye modellene etterfølger teleskopene ED82/EDIII, og vil by på en spennende og ny opplevelse av å observere naturen.

MONARCH 82ED-A + MEP-20-60 MONARCH 82ED-S + MEP-20-60

Med MONARCH teleskop er du sikret et kontrastrikt synsfelt med Nikons ED-glass (ekstra lav spredning) og naturtro fargegjengivelse med antirefleksbehandling i flere lag på alle linser og prismer. Noe som sørger for en svært god lysgjennomgang. Med et optimalisert optisk system oppnås et raskere og bedre fokus.

MONARCH 60ED-A + MEP-20-60 MONARCH 60ED-S + MEP-20-60

MEP-okularene har et nytt optisk system med flatt bildefelt som gir jevn skarphet og klarhet over hele synsfeltet, samt sikrer lang øyeavstand. MEP-okularene er vanntette når de er koblet til et teleskop. Ved korrekt tilkobling er de trygge å bruke under alle værforhold.

Enten du titter på fugler eller lar deg fascinere av naturens underverker på nattehimmelen, sørger teleskophusene av aluminiumlegering for solid og robust holdbarhet som passer perfekt til livet utendørs. MONARCH feltteleskop er designet for å fungere perfekt uansett hvor du drar og hvor tøffe forholdene er.

De nye teleskopene forventes å være tilgjengelig i butikk fra august 2016 til veiledende priser fra 12.390,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS