HAMER GÅR AV I TEMPTECH

Temptech-sjef Christoffer Hamer (t .v.) og konsernsjef Didier Grychta i Frio Group på IFA-messen i september 2022. Foto: Stian Sønsteng

Etter nesten 20 år i sjefsstolen slutter Christoffer Hamer i Temptech. Ny administrerende direktør er Armand Munther Gustavson.

Publisert Sist oppdatert

– Christoffer har jobbet hardt for å gjøre Temptech til markedsleder for vinskap i Norden. Jeg respekterer hans ønske om å ta en pause fra sitt yrkesliv, og jeg er glad for å fortsatt ha ham som aksjonær i konsernet, der hans stemme vil være viktig for våre fremtidige planer, sier administrerende direktør i Frio Group, Didier Grychta, i en pressemelding.

Her heter det at Christoffer Hamer selv har bestemt seg for å fratre stillingen som administrerende direktør, i selskapet han startet i 2004.

Vi ber alle om å applaudere Christoffer for alt han har gjort for Temptech

– Han har siden vært en drivkraft, ikke bare for selskapet, men også for utviklingen av markedet for vinskap i Norden, heter det.

Temptech ble i desember 2021 kjøpt opp av franske Frio Group, og de har siden vært drevet som ett av flere selvstendige selskap i gruppen.

Applauderer Hamer

– Temptech har gjort en fantastisk jobb, og er virkelig vineksperter. De har arbeidet hardt, og har utviklet førsteklasses vinskap av beste kvalitet, sa Didier Grychta til fagbladet Elektronikkbransjen da vi møtte ham på IFA-messen i september 2022.

– Vi ber alle om å applaudere Christoffer for alt han har gjort for Temptech og det varige inntrykket han har etterlatt i markedet, og vi ønsker ham lykke til i hans neste karrieretrinn, uttaler Grychta i pressemeldingen.

Her fremheves det at Hamer siden 2004 har tatt Temptech fra å være et lite og lokalt selskap, til å få en markedsledende posisjon innen vinskap i Norden.

– Dette kulminerte med salget til Frio Group, som gjør Temptech til en del av den største europeiske aktøren. Grunnlaget er lagt for at Temptech skal fortsette å vokse og blomstre, og for at Frio skal oppnå en enda bedre posisjon, der de andre varemerkene Climadiff, La Sommelière og Avintage også styrkes i Norden, står det i pressemeldingen.

Carsten Andreas Foyn Bruun (f. v.), Armand Munther Gustavson og Christoffer Hamer på scenen da Temptech i 2021 ble kåret til årets norske leverandør. Foto: Tore Skaar

Den nye sjefen

Armand Munther Gustavson tar 1. mai over rollen som administrerende direktør.

– Jeg ønsker Armand lykke til som sjef for Frio Nordics. Han skal lede Temptech inn i denne neste, spennende fasen, og vi forventer store prestasjoner når det gjelder vekst og ekspansjon i årene som kommer, sier Grychta i pressemeldingen.

Armand Munther Gustavson startet i Temptech i 2015, som svensk salgssjef. Siden ble han landssjef i Sverige og nordisk salgssjef, før han i 2021 flyttet tilbake til Norge og ble salgs- og markedssjef (CCO), lokalisert ved selskapets hovedkontor i Stokke.

– Armand har god kjennskap til alle avdelinger i Temptech, og han har vært en avgjørende del av Temptechs vekst de siste årene, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS